News

Duminică plină de URĂ pentru Mălin Bot. Tună și fulgeră la adresa….

Ura nu cunoaște limite în anumite cazuri. Unul dintre acestea este reprezentat de jurnalistul #rezist Mălin Bot care aruncă venin la adresa Partidului Social Democrat. El scrie că nu sunt toate partidele la fel si niciunul nu e atat de toxic si nociv pentru Romania cum e PSD.

El nu se sfiește însă să scuze ”penalii” din celelalte partide și precizează că alte partide au unele persoane cu probleme penale dar cand au aparut dosarele acele persoane au demisionat. ”Este vorba de alta atitudine asumată si aplicată fata de justiție. Nu se compara cu ce este la PSD”, potrivit lui Bot.

”Una dintre cele mai perverse manipulari prin care PSD a provocat constant absenteism la vot a fost: toate partidele sunt la fel, toti sunt corupti. Adevarul e ca niciun partid nu e ca PSD si diferenta e uriasa intre acest partid si altele.

loading...

Numai acest partid e urmașul PCR. Numai acest partid are lideri care au produs mineriade. Numai acest partid si-a ales un infractor presedinte in unanimitate. Numai acest partid a aplaudat alt infractor la scena deschisa.

Numai acest partid are un presedinte de onoare agent KGB si trimis in judecată pentru crime împotriva umanității. Numai acest partid este inca legat prin tot felul de persoane de Moscova. Alte partide au unele persoane cu probleme penale dar cand au aparut dosarele acele persoane au demisionat. Este vorba de alta atitudine asumată si aplicată fata de justiție. Nu se compara cu ce este la PSD.

Exista si alte partide care nu au persoane cu probleme penale, deci total diferit de PSD. Nu sunt toate partidele la fel si niciunul nu e atat de toxic si nociv pentru Romania cum e PSD. Diferenta intre PSD si alte partide, care pot sa fie alternativa , este de la cer la pamant”, scrie Bot pe Facebook. Ce părere aveți?

loading...
To Top