News

De ce nu spune nimeni că Dumitru Coarnă s-a pensionat pentru că are CANCER?

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, este pus la zid și acuzat că a beneficiat din plin de legislația din România ieșind la pensie la 45 de ani. Cu toate acestea, un fapt important dar și tragic nu prea a fost menționat de dragul învrăjbirii: Dumitru Coarnă are cancer, acesta fiind și motivul pensionării pe caz medical.

„Eu m-am pensionat la 45 de ani pentru motive medicale. Nu am vrut eu, ci o comisie de medicină a Muncii a constatat. Mi-au spus: mă, băiatule, dacă vrei să mori, du-te la serviciu.  (…) M-am pensionat la 45 de ani și aveam 27 de ani de muncă efectiv. După care am venit la sindicat, contract individual de muncă – consilier juridic. După care oamenii m-au ales. AIci e o funcție de reprezentare, am fost ales prin vot direct, cu 80 la sută din sufragii”, a spus acesta.

loading...

”Am ajuns la cancer. Nu am vrut să spun acest lucru. Nu doresc nimănui să aibă nici boala mea, nici pensia mea. Sunt operat de trei ani de cancer, chimioterapie, din trei în trei luni sunt monitorizat. Și ce o vrea Dumnezeu!”, a mai spus Coarnă, conform antena3.ro.

>Acesta a arătat că, inițial, pensia lui a fost de 1.700 de lei, după care a urcat la 2.800 lei și apoi la 4.500 de lei, cât o are în prezent. De asemenea, Dumitru Coarnă a arătat că salariul pe care îl încasează de la sindicat este de 9.000 de lei, salariu votat de membrii sindicatului.

loading...
To Top