Socant

Dumnezeule! Roman angajat la Spitalul Padova acuzat ca seda si apoi viola pacientele de la Neurologie

Un roman de 41 de ani, angajat ca infirmier la Sectia de Neurologie a Spitalului Padova, Italia, este acuzat ca seda paciente, dupa care le viola. Cristian Emil Corneanu, 41 de ani, a fost arestat la inceputul anului, dupa ce, in luna decembrie, a sedat o pacienta si a violat-o.

Luna aceasta, insa, s-a descoperit ca romanul a procedat in acelasi fel si cu alte trei paciente – doua italience de 20 si 30 de ani, dar si o romanca, tot de 30 de ani, relateaza Il Mattino di Padova. Cele trei femei l-au reclamat recent. Toate au fost paciente ale Sectiei de Neurologie si au fost „ingrijite” de Corneanu. Acesta le-a administrat sedative si a inceput sa le mangaie in partile intime.

loading...

Aceste trei femei nu au fost sedate complet si astfel barbatul nu a reusit sa consume un raport sexual complet cu ele, asa cum s-a intamplat in decembrie, cu o pacienta de origine chineza.

Atunci, pacienta s-a plans ca a simtit ca o fost violata, desi era in stare de semi-inconstienta. Sefii sectiei au decis sa instaleze camere ascunse si astfel a fost prins romanul.

Cristian Emil Corneanu, care este casatorit, se afla in arest preventiv in momentul de fata. Avocatul sau a cerut o expertiza psihiatrica.

loading...
To Top