News

După ce a făcut o gafă IMENSĂ, un liberal solicită audierea lui Tudose

Senatorul PNL Florin Cîţu se pare că vrea neapărat o rectificare bugetară negativă. El explică, într-o postare pe Facebook, de ce rectificarea bugetară care urmează să fie făcută de Guvern în această toamnă nu poate fi decât negativă, el arătând că veniturile la buget în primele şase luni ale anului sunt cu 5 miliarde de lei mai mici decât cele prognozate, datoria publică a crescut cu 18,7 miliarde de lei, iar preţurile sunt mai mari cu 1,5%.

Un cunoscut al gafelor. Cu toate cererile lui, senatorul Florin Cîţu este investigat de ASF pentru manipularea pieței de capital, pentru declaraţiile despre introducerea unei taxe pe bănci, care au fost infirmate ulterior de oficiali și care au dus la scăderi dramatice pe bursă.

loading...

„Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a demarat, din data de 31 august 2017, o investigaţie cu privire la posibilitatea existenţei unor elemente care intră sub incidenţa abuzului pe piaţă – manipulare prevăzută de Legea nr. 24/2017 privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, ca urmare a vehiculării în spaţiul public a unor informaţii referitoare la o posibilă introducere a unei taxe pe activele bancare”, a transmis ASF, la solicitarea ziarului BURSA.

Acum Florin Cîţu revine în ”spectacol” și solicită audierea premierului Mihai Tudose în comisia de buget a Senatului pentru a prezenta execuţia bugetului general consolidat, colectarea TVA şi rambursările TVA.

loading...
To Top