News

E nasoală treaba, Tudorel! Badea: Bate apropouri. Nu își permite să spună ceva cu subiect și predicat

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, a comentat ciudata situație de ieri care l-a avut drept protagonist pe ministrul Justiției, Tudorel Toader care având impresia că a pomenit că Laura Kovesi trebuie să se ducă la Comisia parlamentară a revenit cu o declarație în care spune că nu se referea la cineva anume.

”Astăzi ministrul Justiției, Tudore Toader, a făcut o afirmație. El invoca loialitatea constitutionala pentru a evidentia ca orice persoana este obligata sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta: “Regula generala valabila pentru orice persoana invitata sau citata, persoana care nu poate sa afecteze buna desfasurare a comisiei. Nu m-am referit la cineva in concret”.

Mă și miram să se refere Tudorel Toader la cineva anume, domnia sa fiind un curajos. Sigur că toată lumea a înțeles că bate apropouri la Kovesi dar noi trăim în țara în care ministrul Justiției bate apropouri și nu își permite să spună cu subiect și predicat. Dacă era un ministru al Justiției într-un stat de drept putea să spună cu subiect și predicat. A ieșit brusc la interviu pe sistemul: Doamna Kovesi sper că nu v-am deranjat cu ceva.

loading...

Actualitatea românească este dictată în mare parte de acțiunile ori non acțiunile doamnei Kovesi și ale servanților săi. Unul dintre servanții săi fiind majordomul personal, procurorul României. Doamna Kovesi nu se prezintă la Comisie pentru că nu vrea. Ea este pe persoană fizică, un angajat la stat în Ministerul Public dar este pe persoană fizică face ce vrea și când vrea și mai ales cu cine vrea pentru că noi cu toții suntem în țara lui Kovesi. Practic îi mulțumim că ne tolereazăși pe noi pe aici, pe unii dintre noi, nu chiar pe toți. Kovesi e dumnezeul nostru și îi mulțumim că ne lasă să viermuim și noi.

Kovesi refuză să se prezinte la Comsia parlamentarp pentru că nu vrea să spună cu subiect și predicat că a fost în sufragerie la Gabriel Oprea împreună cu șefii serviciilor secrete în noaptea în care cel care o numise și urma să o mai numească era la alegeri.

Dânsa nu dorește să răspundă la aceste întrebări deși răspunsul este evident și nu se prezintă. Desigur că sunt două hotărâri ale CCR spun că trebuie să se ducă. Dar doamna Kovesi este dumnezeu și o doare în cot de Comisia parlamentară”, a spus Badea la emisiunea În gura presei.

 

loading...
To Top