News

E oficial! Fata lui Basescu este anchetata pentru spalare de bani

Au inceput sa apara informatii despre coada facuta la DNA de catre apropiatii fostului presedinte, Traian Basescu. Ioana, fiica cea mai mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, s-a prezentat joi, la DNA, unde a fost audiată aproape patru ore. Potrivit România TV, Ioana Băsescu este anchetată de spălare de bani în campania tatălui său, Traian Băsescu.

La Direcţia Naţională Anticorupţie sunt audiaţi, în acest moment, şi Elena Udrea, şi jurnalistul Dan Andronic. Elena Udrea a declarat că a fost citată pentru a fi audiată într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba.

loading...

Fostul preşedinte Traian Băsescu a replicat nervos si a acuzat-o pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale.

Am aflat prin DNA că este un mic grup de procurori care se jură că mă va face să cer custodia copilului, unuia din nepoţi, adica va aresta părinţii. Sunt câţiva procurori apropiaţi doamnei Kovesi pe care i-a cărat şi i-a pus consilieri după ce au rezolvat nişte dosare. Nu o să spun nume, dar vă spun acest adevăr, va veni şi acea zi când voi face publice numele”, a spus Traian Băsescu. Cert este ca la ora actuala se cam strange latul!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top