Socant

Ea are cea mai subțire talie din lume. În clip se vede….

cea mai subtire talie din lume

cea mai subtire talie din lume

Cathie Jung este femeia care are cea mai subțire talie din lume și a intrat în Cartea Recordurilor în 1999. Potrivit oficialilor, ea are 1,72 cm înălțime și o talie de 38,1 cm. Pentru a avea această talie de neimaginat se ajută de un corset. Mai mult, femeia are aproape 80 de ani și este foarte mândră de recordul ei.

„E foarte greu să trăiești purtând un astfel de corset care îţi micşorează talie, dar nu renunţ. E greu când  urc scările şi nu pot să car niciodată greutăţi, risc să mă rănesc. Nu pot să renunţ acum când am ajuns la performanţă de 38,1 de centimetri în talie”, a mărturisit ea pentru The Daily Mail.

BLcn9ZvCAAIOW1R

loading...

Romanca Ioana Spangenberg, 29 de ani, vrea să îi calce pe urme. Are o constitutie slaba, iar pentru o sedinta foto a purtat un corset care i-a subtiat si mai mult talia.

In trecut a realizat pentru o agentie germana si in care a purtat un corset care o facea sa aiba o talie de 40 de centimetri.

„Acesta e metabolismul meu. Nici vorba de vreun concurs sau sa vreau sa intru in Cartea Recordurilor. Chiar imi place sa mananc, dar asa sunt eu, nu ma pot schimba oricat as vrea. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu mai plinuţa,  dar nu pot”, a spus Ioana.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top