News

Educația prin DNA. Blaga s-a lecuit! Vrea ca Gorghiu să fie singurul președinte

O vizită la DNA te poate schimba ca om! O dovedește Vasile Blaga, fost copreședinte al Partidului Național Liberal. Experiența a fost probabil destul de dură având în vedere că le-a transmis liderilor PDL că cea mai bună variantă, în acest moment, este ca Alina Gorghiu să rămână lider unic al partidului, potrivit News.ro.

În schimb, liderii democrat-liberali din teritoriu doresc să numească un copreşedinte, europarlamentarul Daniel Buda având în acest moment cea mai mare susţinere, potrivit unor surse din partid.

Liberalii se consultă sâmbătă cu privire la calea de urmat, în contextul demisiei lui Vasile Blaga din funcţia de copreşedinte al PNL şi de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

La sediul PNL au ajuns, până în prezent, lideri din teritoriu şi parlamentari, între care Alin Popoviciu, Gheorghe Falcă, Viorel Badea, secretarul general al formaţiunii, Ilie Bolojan, secretarul executiv Cristina Trăilă. Falcă nu a dorit să facă declaraţii presei, iar Bolojan a plecat între timp de la sediu.

Copreședintele PNL Vasile Blaga și-a depus demisia, miercuri, de la șefia partidului.

Blaga, pus miercuri sub control judiciar, este acuzat că a primit 700.000 euro, bani pentru partid, atunci când era secretar genaral al formațiunii, potrivit unui comunicat al DNA.

În același dosar cu el, este implicat și fostul primar de la Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. Cei doi sunt urmăriți penal, alături de reprezentantul unei societăți comerciale.

Vasile Blaga este acuzat de trafic de influență, fără luare de mită.

Ne puteti sustine cauza doar distribuind articolele noastre pe retelele sociale. Va multumim!
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Distribuiti

Daca ti-a placut acest articol, da-i share , pentru ca si prietenii tai sa citeasca

Shares