News

El este europarlamentarul care îndeamnă la proteste: Tudorel Toader e un escroc

Europarlamentarul Siegfried Muresan (PMP) a îndemnat la proteste de stradă după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader a anunțat proiectul pentru modificarea legilor Justiției. Mai mult, acesta publica si o poza cu Guvernul iar in dreptul ei precizand ca este ”Locul în care ar trebui să fim cu toții în această seară”. Și ca peisajul sa fie complet, acesta îl și jignește pe ministrul Justiției.

loading...

”Prin încercarea de eliminare a președintelui din procedura de numire a șefilor procurorilor, Guvernul PSD – ALDE vrea o reîntoarcere la epoca „Năstase”. Vestea bună este că România a progresat, doar clasa politică a rămas în acea epocă.

Că Tudorel Toader e un escroc, m-am prins din clipa în care a venit în Parlamentul European și a apărat cu grație trăsnăile predecesorului său Iordache.

Guvenul PSD – ALDE propune încălecarea justiției prin eliminarea președintelui din procedura de numire a șefilor procurorilor cu doar o zi înaintea vizitei președintelui Franței, Emmanuel Macron, în România. Mesajul meu pentru președintele Macron este că acest guvern nu reflectă voința majorității românilor care sunt oameni corecți, serioși și muncitori, care nu mai au încedere în clasa politică și nu mai vor politicieni corupți. Guvernul PSD – ALDE reprezintă doar interesele îmbogățiților din politică”, scrie acesta pe Facebook.

loading...
To Top