El este românul care dă în judecată Facebook pentru plagiat: Eu am început în 1986 cu un "Facebook prin scrisori"
Tehnologie

El este românul care dă în judecată Facebook pentru plagiat: Eu am început în 1986 cu un „Facebook prin scrisori”

Omul de afaceri roman Gabriel Lavrincic vrea să-l dea în judecată pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. El il invinuieste ca acesta ar fi plagiat ideea crearii retelei de socializare. Gabriel Antoniu Lavrincic susține că este primul om in lume care a inventat, a elaborat si a implementat in practica ideea de retea de socializare.
„Va informam ca in momentul de fata asteptam raspunsul la instiintarea oficiala trimisa catre conducerea companiei FACEBOOK Inc. In cazul in care nu ne intelegem cu conducerea companiei Facebook, mai exact cu Mark Zuckerberg, urmeaza sa dam in judecata compania FACEBOOK Inc. si sa cerem despagubiri in valoare de 10 milioane de euro pentru plagiat si incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala in ceea ce priveste conceptul de retea sociala”, a susținut acesta.
Cum a început totul – varianta comunicată de omul de afaceri, Gabriel Lavrincic
Gabriel Antoniu Lavrincic incepand cu varsta de 12 ani a inventat/ implementat si folosit cu succes ideea/ sistemul de “retea sociala” comunicand prin scrisori cu sute si mii de persoane din Uniunea Sovietica timp in care a invatat si limba rusa de unul singur. Acest lucru a fost consemnat intr-un numar mare de ziare/ reviste/ publicatii din Romania, Federatia Rusa si spatiul ex-URSS.

Din 1986 pana in 1991 acesta a adunat 22.018 scrisori numai din corespondenta personala cu prietenii sai din URSS, corespondenta cu care in anul 2011 a intrat in Cartea Recordurilor.

Recordul Mondial la categoria “Cele mai multe scrisori primite si trimise in toata istoria omenirii”, emis de prestigioasa si arhicunoscuta Guinness World Records din Marea Britanie, se afla in posesia unui roman nascut in comuna MARCA, judetul Salaj – Romania.

loading...

Este vorba de Gabriel Antoniu Lavrincic, cel care detine conform oficialilor Guinness fix 22.018 scrisori primite din URSS in perioada 1986 – 1991.

Acesta la varsta de numai 12 ani in 1986 a construit un „facebook prin scrisori” dand nastere unei ”retele sociale” in timpurile cand nu existau nici computere, nici macar scanteia unei idei de ”retea sociala”.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });