News

Elena Udrea, dezvăluiri despre greșelile din mandatele lui Băsescu

Udrea crede că numirile lui Băsescu în funcţiile cheie precum cea a Laurei Codruţa Kovesi, au fost greşite. Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea devoalează, în premieră, greşelile pe care le-a făcut Traian Băsescu atunci când era preşedinte. Ea spune că daca trebuie sa ii gasim vreo vina presedintelui este ca nu a intuit exact comportamentul si scopul – tinta al acestor oameni.

Elena Udrea a declarat că fostul preşedinte Traian Băsescu a exagerat cu mesajele pro-justiţie din timpul mandatului său şi a greşit în alegerea unor oameni din fruntea unor instituţii cheie.

„Unii dintre oamenii care au fost pusi in functie cu scopul acesta – de a face institutii puternice si independente – au deviat si au preluat puterea pe care trebuia sa o aiba institutiile in propriile maini. Pun in executare planul lor personal”, a tunat Udrea la RTV.

Citeste:  Alina Gorghiu se leagă de țâșnitoarea Gabrielei Firea

Fosta blondă de la Cotroceni continuă seria dezvăluirilor. ”Pentru că sistemul funcționează în continuare, sigur, nu la fel de acut, nu se mai întîmplă ce s-a întîmplat în februarie, cînd mi-au făcut șase cereri de arestare și reținere, cînd erau oamenii luați pur și simplu dacă deschideau gura. Dar, totuși, sistemul funcționează și astăzi și încearcă să-și prezerve puterea și să se mute de pe o funcție pe alta, mă refer la doamna Stanciu, spre exemplu, mutată de la ICCJ la CCR, sau la dl.Coldea care a rămas în funcție în ciuda schimbărilor de la vîrful SRI, schimbări care s-au oprit la dînsul”, a mai spus Udrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Distribuiti

Daca ti-a placut acest articol, da-i share , pentru ca si prietenii tai sa citeasca

Shares