News

Elena Udrea, dezvăluiri despre greșelile din mandatele lui Băsescu

Udrea crede că numirile lui Băsescu în funcţiile cheie precum cea a Laurei Codruţa Kovesi, au fost greşite. Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea devoalează, în premieră, greşelile pe care le-a făcut Traian Băsescu atunci când era preşedinte. Ea spune că daca trebuie sa ii gasim vreo vina presedintelui este ca nu a intuit exact comportamentul si scopul – tinta al acestor oameni.

Elena Udrea a declarat că fostul preşedinte Traian Băsescu a exagerat cu mesajele pro-justiţie din timpul mandatului său şi a greşit în alegerea unor oameni din fruntea unor instituţii cheie.

loading...

„Unii dintre oamenii care au fost pusi in functie cu scopul acesta – de a face institutii puternice si independente – au deviat si au preluat puterea pe care trebuia sa o aiba institutiile in propriile maini. Pun in executare planul lor personal”, a tunat Udrea la RTV.[irp posts=”11845″ name=”Alina Gorghiu se leagă de țâșnitoarea Gabrielei Firea”]

Fosta blondă de la Cotroceni continuă seria dezvăluirilor. ”Pentru că sistemul funcționează în continuare, sigur, nu la fel de acut, nu se mai întîmplă ce s-a întîmplat în februarie, cînd mi-au făcut șase cereri de arestare și reținere, cînd erau oamenii luați pur și simplu dacă deschideau gura. Dar, totuși, sistemul funcționează și astăzi și încearcă să-și prezerve puterea și să se mute de pe o funcție pe alta, mă refer la doamna Stanciu, spre exemplu, mutată de la ICCJ la CCR, sau la dl.Coldea care a rămas în funcție în ciuda schimbărilor de la vîrful SRI, schimbări care s-au oprit la dînsul”, a mai spus Udrea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top