Elena Udrea e supărată foc: M-a făcut târfă
Life

Elena Udrea e supărată foc: M-a făcut târfă

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, este supărată foc deoarece a fost făcută târfă de către un jurnalist. Şi seria jignirilor nu s-a oprit aici. Acesta i-a mai spus că este „incultă” şi „maimuţă care se suie în copac”. De asemenea, jurnalistul îi urează Elenei Udrea să ajungă în cea mai infectă puşcărie, după spusele ei.

„Un „jurnalist” reputat de la România Liberă, fost la Evenimentul Zilei, spune despre mine că sunt „paţachină” (târfă – pentru cine nu ştie ce înseamnă cuvântul), „incultă” şi „maimuţă care se suie în copac”. Mai mult, după mintea distinsului „ziarist”, ar trebui să „ajung pe viaţă în cea mai infectă puşcărie”.

loading...

Eu sunt obisnuita cu tot felul de mizerii, mai mari decat ce vorbeste respectivul la adresa mea. Dar fata de deontologia pe care pretinde ca o respecta si promoveaza institutia de presa la care lucreaza, ii întreb pe Sabin Orcan, Sabina Fati, Mircea Marian, Silviu Sergiu şi, în general, pe colegii lui de breaslă cum comentează o asemenea atitudine? Acesta este modelul de jurnalism pe care îl dorim pentru societate?
CNCD are ceva de spus?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Acest mesaj vine chiar în perioada când Udrea îl descoperă pe Dumnezeu, ea urmând şi cursuri în acest sens.

„In capitolul 9 din Sistemul Maestrului, Haanel spune ca cele trei lucruri care ne fac fericiti sunt Sanatatea, Bogatia si Iubirea. Toti vrem sa fim sanatosi pentru ca nu se poate sa fii fericit daca ai o suferinta a trupului, toti vrem sa fim bogati, chiar daca pentru fiecare bogatia poate insemna mai mult sau mai putin, poate fi mai degraba materiala sau spirituala,(dar toti dorim sa ne putem satisface nevoile materiale)si, toti vrem sa fim iubiti si sa iubim. Sentimentul de iubire poate fi manifestat fata de orice, fiinte ori lucruri, important este sa ne faca sa vibram pentru ca, cu cat emanam mai multa iubire cu atat se intoarce inzecit la noi”, scria Udrea cu ceva vreme în urmă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });