Eliberat după ce a stat 10 ani numai în lanț
Emotionant

Eliberat după ce a stat 10 ani numai în lanț

Lăsat singur într-o curte murdară într-un oraș mic, din mediul rural, în Carolina de Nord, cu un lanț gros în jurul gâtului său, câinele Chico a stat 10 ani înconjurat de murdărie, gunoi și într-o cușcă și aia improvizată. Lăsat zile întregi fără mâncare și apă, Chico a păzit casa dar a așteptat ani la rândul un prieten cu care să se joace și să-l elibereze însă acesta nu a apărut. Stăpânii care locuiau în altă locație au avut grijă doar să-l lege, în rest, hrana pentru patruped era doar când își aminteau. Ei trecând rar pe lângă vechea casă.980x

Guerrero, un vecin, care știa despre câine spune că acesta a fost legat în lanț cam de la doi ani. „Proprietarii locuiesc într-o zonă retrasă și îl neglijează”, a declarat Guerrero pentru Dodo. S-a simțit rău din cauza faptului că acel cățel avea atât de suferit și a decis să abordeze proprietarii atunci când vin și să le spună că îl tratează inuman. „Le-am spus că avea nevoie de îngrijire veterinară și de plimbările de zi cu zi, dar au spus întotdeauna că este bine așa cum este și nu-l poate lăsa liber pentru că este extrem de agresiv pentru a nu-l lăsa în lanțuri. De fiecare dată când am văzut câinele abandonat acolo, mi se rupea inima, dar nu am putut face nimic „, a spus Guerrero.980x (2)

loading...

Cu toate acestea, Guerrero a început să contacteze grupurile de salvare a câinilor din zonă pentru a vedea dacă cineva ar putea ajuta. Cele mai multe dintre organizații erau prea departe și în imposibilitatea de a ajuta. Un grup însă a decis să ajute patrupedul aflat în suferință și s-a trecut la acțiune. Pe 2 aprilie, Guerrero și alți oameni din vecinătate au abordat proprietarii și au avut un mini-intervenție, cerându-le să-l dea pe Chico. „In mod surprinzator au spus da”, a spus Guerrero.980x (1)

„În aceeași zi, am luat câinele ca proprietarii să nu aibă timp să se răzgândească.” După ce l-au eliberat fericirea s-a citit pe chipul patrupedului.  „El nu a fost luat la plimbare de ani de zile, astfel încât el părea foarte fericit să meargă undeva”, a spus Guerrero. Câinele a fost dus la veterinar și tratat. Contrar a ce spuneau proprietarii, patrupedul este foarte prietenos cu toată lumea. Acum este în refacere și în curând cei de la organizația de animale îi vor căuta un stăpân lui Chico.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });