Este Dragnea o VICTIMĂ a celor ce nu vor o Românie stabilă?
News

Este Dragnea o VICTIMĂ a celor ce nu vor o Românie stabilă?

Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă, din nou, că este victimă a celor ce nu-şi doresc o Românie puternică, motiv pentru care-l atacă pe el, inclusiv prin instrumente judiciare, astfel încât să destabilizeze PSD.

loading...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi, că partidul său reprezintă „o ţintă” iar cei care vor să îl distrugă pe motiv că nu doresc o Românie prea stabilă, îi atacă liderul „cu instrumente judiciare şi cu instrumente şi acţiuni de poliţie politică vizibile.”

„Au fost mulţi membri PSD, alţii din conducere, alţii pe lângă, cărora li se inoculase ideea „nu se acceptă un PSD mai mare de 20%, pentru că este un partid prea puternic, ţara devine prea stabilă şi nu este agreată această situaţie”. Şi asta n-o scot din cărţi, mulţi colegi o ştiu. Şi Vali Zgonea regretă că s-a lăsat păcălit. S-a încercat atunci să fie făcut instrument de către unii, eu am înţeles că a înţeles.

loading...

E dureros pentru el că a înţeles cu costuri, dar eu sper să îi fie bine lui Vali, pentru că am senzaţia că se doreşte să fie pedepsit pentru că n-a reuşit planul atunci. Deci miza este PSD-ul. Când nu poţi să baţi PSD-ul cu arme politice, constituţionale, legale — şi este foarte greu de bătut, pentru că s-a consolidat un eşantion mare de populaţie—, îţi rămâne doar un singur lucru, şi anume să-l distrugi. Cum să-l distrugi? Eliminând liderul, atacând liderul, cu instrumente judiciare şi cu instrumente şi acţiuni de poliţie politică vizibile”, a susţinut Dragnea, preluat de Agerpres, la România TV.

 

Nu în ultimul rând, liderul PSD a mai vorbit despre existenţa unui „regim de poliţie politică:

„Noi de fapt ne referim la un grup de oameni care conduc nişte instituţii din sistemul public şi care le conduc prin metode care ţin de un regim de poliţie politică. (…) Este o obsesie, nu este niciun dubiu (n.r. a lichidării lui Dragnea). Ştiu multe cazuri de oameni care au fost chemaţi, cu care nu am vorbit în viaţa mea, şi care îmi trimiteau prin cunoştinţe comune că, fiind citaţi ca martori sau suspecţi din diverse cazuri, invariabil erau întrebaţi ‘spune şi despre Dragnea ceva’ „, a susţinut liderul PSD.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });