News

Eugen Teodorovici ”își cere” EXCLUDEREA din PSD

Eugen Teodorovici se pare că insistă să fie dat afară din PSD. Senatorul  a declarat marţi că va continua să susţină măsura de eliminare a accizei pe carburant şi că nu găseşte „argumente logice” pentru un nou mecanism privind plata TVA. Asta ar însemna că s-ar opune iar liniei trasate de partid. Și nu este prima dată.

Întrebat dacă va susţine în continuare eliminarea accizei pe carburant, în ciuda deciziei Consiliului Executiv Naţional al PSD, Teodorovici a spus că aceasta este abordarea sa şi nu sunt argumente pentru a îşi schimba opinia, scrie agerpres.ro.

loading...

„Aceasta este abordarea mea, modul în care mi-am desfăşurat activitatea în Guvern, în Parlament şi (…) nu am argumente logice să susţin un mecanism nou vizavi de split TVA. Este poate o alternativă taxarea inversă care se practică la nivel european, care (…) elimină problema de colectare. Sunt soluţii care pot fi discutate şi aplicate”, a susţinut Teodorovici, la finalul şedinţei de grup a senatorilor PSD.

El a precizat că în şedinţa de grup nu s-a discutat despre schimbarea sa din funcţia de preşedinte al Comisiei de buget-finanţe a Senatului, ci s-a stabilit că proiectul de ordonanţă privind plata defalcată a TVA va fi votat de Parlament în forma propusă de Guvern. E timp.

loading...
To Top