Externe

Eurodeputat britanic, în stare critică după o cafteală cu un coleg la sediul Parlamentului European

Un eurodeputat eurosceptic britanic, Steven Woolfe, este în stare critică după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European. Eurodeputatul a fost lovit cu pumnul de Mike Hookem, afirmă surse citate de presa britanică.

Conform unor surse citate de Business Insider, Mike Hookem l-ar fi numit pe Steven Woolfe „o glumă”. Cei doi au decis să îşi dea jos sacourile pentru a se bate.

Potrivit The Telegraph, Steven Woolfe a primit un pumn în figură şi s-a lovit cu capul de marginea metalică a unei ferestre din Parlamentul European.

loading...

Nigel Farage, liderul interimar al Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP), Steven Woolfe şi restul membrilor grupului parlamentar al formaţiunii din PE au participat la o reuniune desfăşurată în sediul din Strasbourg al Legislativului UE.

La finalul întrevederii, între doi eurodeputaţi UKIP a avut loc o altercaţie.

Steven Woolfe, favorit pentru preluarea conducerii UKIP, s-a prăbuşit după ce a fost lovit cu pumnul de un coleg, au declarat surse citate de cotidianul The Telegraph.

„Regret profund că, în urma unei altercaţii produse la o reuniune a eurodeputaţilor UKIP, Steven Woolfe s-a prăbuşit şi a fost transportat la spital. Starea sa este gravă”, a declarat Nigel Farage.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top