Rebega o considera pe Merkel și pe aliații ei direct responsabili pentru întoarcerea Europei în Evul Mediu, într-o perioadă neagră în care cetățenii nu mai pot circula liber sau umbla în siguranță pe străzi sau prin magazine pentru că sunt atacați cu macete, topoare, cuțite (ca în trenul din Bavaria) sau pur și simplu împușcați sau călcați cu tirul![irp posts=”11762″ name=”Orientalistul Christian Tămaş vorbește despre deplasarea Statului Islamic spre graniţele noastre”]

loading...

„Este cea mai neagră perioadă a Europei de după cel de-Al Doilea Război Mondial, iar vinovați sunt liderii Europei care au deschis granițele pentru imigranții musulmani și care au permis ca propaganda islamistă radicală să acționeze chiar din interiorul continentului și să își aleagă ca țintă Europa creștină! Uluitor, nimeni dintre liderii europeni care i-au invitat pe acești imigranți non-UE, cauza atâtor probleme grave și, mai nou, a unor tragedii șocante, nu se simte dator să demisioneze, ca și cum Europa ar putea să își revină condusă cu aceeași inconștiență și insistând în aceleași erori care ne-au aruncat în dezastru! Acum nu se mai pozează doamna Merkel cu imigranții sirieni? De fapt, multe pașapoarte siriene sunt falsificate, așa încât în Germania pretinșii refugiați sunt de fapt imigranți din alte colțuri ale lumii care le fac viața insuportabilă cetățenilor de drept”, a adăugat acesta.

Eurodeputatul a mai afirmat că Merkel și aliații ei din Comisia Europeană le-au impus și celorlalte țări cote obligatorii de imigranți, adică partea lor de crime, violuri, furturi și atentate!

„Afirm aici că România trebuie să își recapete suveranitatea și să respingă impunerea cotelor de imigranți! Constituția României spune clar la art. 3 alin. (4) că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Constituția României este deasupra lui Merkel și deasupra oricărui lider politic temporar, fie el din țară sau din străinătate, și trebuie respectată cu sfințenie!”, a conchis Laurențiu Rebega.