Europarlamentar român: Tratatele UE trebuie regândite din temelie
Life

Europarlamentar român: Tratatele UE trebuie regândite din temelie

Europarlamentatul român și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și a Libertății, Lurențiu Rebega, spune că englezii au ales ieșirea din blocului comunitar din cauza Tratatelor Uniunii Europene care nu funcționează. Mai mult, acesta consideră că centralizarea excesivă a deciziilor și lipsa de empatie a birocraților de la Bruxelles față de problemele reale ale popoarelor și cetățenilor europeni au creat nemulțumiri care s-au adâncit de la an la an.

loading...

„Din păcate, avertismentele noastre și semnalele de alarmă nu au fost luate în considerare. Nu pot spune că îmi pare bine că s-a ajuns aici, dar acum trebuie să privim înainte. Tratatele UE trebuie regândite din temelie, pentru a reconstrui o Europă puternică a națiunilor suverane! Daca privim rațional, trebuie să recunoaștem că Europa de astăzi nu mai este Europa din 1950. Zilele și săptămânile care vor veni vor aduce multe schimbări. Din punctul nostru de vedere însă prioritatea trebuie sa fie acum situația cetățenilor români aflați în Marea Britanie. Inițierea unui dialog cu toate forțele politice, nu doar cu cele parlamentare devine esențială, acum, pentru binele întregii națiuni. Este clar pentru toți românii că parlamentul și guvernul nostru nu au reușit să facă față tuturor problemelor și deci nu sunt în stare să reprezinte România. Este foarte important să înțelegem că situația din Marea Britanie nu este izolată și devine din ce în ce mai important ca în conștiința noastră momentul Londra să se fixeze drept un fenomen care poate remodela întreaga Europă!”, a spus europarlamentarul cunoscut pentru atitudinea pro-naționalistă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });