News

Execuțiile din Justiție. Declarațiile care o îngroapă pe Livia Stanciu. Mărturii INCREDIBILE

Mihai Gâdea a difuzat, la Sinteza zilei, un fragment dintr-o declarație făcută de Bogdan Popovici, condamnat împreună cu soția sa în dosarul Trofeul Calității, declarație care confirmă spusele lui Gigi Becali cu privire la influența Liviei Stanciu în deciziile de condamnare din dosare importante.

”Mie mi-a zis Becali, de față cu 50 de oameni și cu arhiepiscopul Bucureștiului și patru preoți, în 2013, a urlat în biserică că i-a spus verișoara-sa că două zile s-a chinuit Livia Stanciu să ne schimbe condamnarea și că eu și nevastă-mea suntem nevinovați. Acest lucru l-a spus în gura mare. (…) M-a văzut prima dată în viața lui. Nu l-am văzut niciodată până atunci și nici nu l-am mai văzut de atunci”, a spus Bogdan Popovici.

Gigi Becali a comentat, la 100 de minute, de la Antena 3, și afirmațiile făcute de fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, care a declarat la ieșirea din închisoare că judecătoarea care l-a condamnat a venit la el în detenţie şi i-a cerut iertare.

loading...

Este vorba de judecătoarea Sofica Dumitraşcu, rudă cu latifundiarul din Pipera.

Becali a povestit că a aflat de la aceasta, înainte să moară, că regreta faptul că a contribuit la distrugerea unor vieți nevinovate, prin deciziile de condamnare pe care le-a dat, la presiunea Liviei Stanciu, fosta șefa ÎCCJ.

Cu privire la dosarul lui Fenechiu, Becali a declarat că știe de la verișoara sa că mai multe persoane nevinovate au fost condamnate pe nedrept. ”Nu mi-a spus însă nimic despre el, despre Relu Fenechiu. Mi-a spus că sunt persoane în dosar care nu au nicio treabă și au luat condamnare”, a spus Becali.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat in iunie 2016 decretul privind numirea preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, în funcţia de judecător la Curtea Constituţională.

loading...
To Top