Execuțiile oamenilor politici. Cursă contra cronometru. Anihilarea lui Dragnea de către Sistem
News

Execuțiile oamenilor politici. Cursă contra cronometru. Anihilarea lui Dragnea de către Sistem

Într-o interventie telefonică la România TV, jurnalistul Dan Andronic, a făcut câteva comentarii pe marginea celui mai aprins subiect, anihilarea lui Dragnea de către Sistem.

loading...

Potrivit evz.ro, în acest context, Dan Andronic a declarat: „Apreciez că este ca o cursă contra cronometru. Ceea ce pot să spun ca informaţii inedite pe lângă percheziţiile pe care ştiţi că le-au desfăsurat procurorii la consiliile de administraţie de la TelDrum, unde au folosit, aşa cum am mai povestit bormaşina, căutând prin pereţi ascunzători care, cred că doreau să conţină acte, nu cred îi interesau bani sau altceva, şi cel de la ferma de porci desfăşurată de către cei de la parchet, pot să mai dau elemente:

În ziua în care  Ilie Dragne, cel de la firma de porci a fost reţinut pentru 24 de ore, a mai avut loc o percheziţie, la Petre Pitiş, cel care tocmai fusese percheziţionat cu o săptămână înainte, informaţie care nu o am confirmată în mod oficial, doar neoficial.

Iar în cazul lui Ilie Dragne, una din întrebările cheie  a procurorilor a fost: ce făcea soţia lui cu cu cele 1500 de lei pe care îi primea ca fiind angajată în firmă?

loading...

O întrebare ciudată o să spuneţi dar este o întrebare care  a apărut pe parcursul anchetei, ca şi când din banii ăştia trebuia să se întâmple altceva, deşi vorbim de o sumă mică. Toate elementele, dacă doriţi să le punem cap la cap, ne duc spre executarea lui Liviu Dragnea.

Eu am mai spus nu este un personaj care să-mi fie simpatic, a făcut parte din operaţiunea „Noi suntem statul”, a jucat tenis cu Coldea şi cu Maior, cu Ponta, îi mângâia ghipsul lui Laura Codruţa Koveşi, deci, într-un fel, până la un punct a făcut parte din  acest grup care a creat un sistem paralel  în România.

Dar ceea ce se întâmplă cu el, ne arată foarte clar că lucrurile pe care le-am spus în privinţa execuţiilor care au loc în cazul unor oameni politici, este perfect adevărat. Anchetele DNA , au mai mult un caracter politic decât penal.

Asta este dacă vreţi tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme şi  brusc Liviu Dragnea a devenit o ţintă.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });