News

Fabulos! Tânărul din spatele „Corupția ucide!”, pus la zid după ce a cerut bani pentru o DATORIE

Florin Bădiță, cel din spatele grupului ”Corupția Ucide!” care se presupune că a organizat manifestațiile din februarie este spulberat de internauți după ce a cerut oamenilor care îi urmăresc pagina să îl ajute cu bani, să scape de o datorie de 4000 de euro.

“Într-un an și sase luni maxim plănuiesc sa plec din România, pentru cel puțin un an.  Pana atunci trebuie sa rezolv 2 aspecte.  1. Sa lucrez ca sa scap de datoria de 4000 de euro pe care o mai am de plătit, după vizita de studiu din SUA. 2. Sa îmi găsesc un proiect EVS, o tara unde sa plec și sa învăț ceva relevant pentru dorințele mele.  Pentru prima parte, o sa dureze intre 10 – 12 luni pana cand rezolv acest aspect.

loading...

Dacă vrei sa ma ajuti sa scap intr-un termen mai scurt, poti face o donatie, pentru care iti voi rămâne recunoscător. https://www.youcaring.com/florinbadita-755462 Tocmai bine, in cele 12 luni am timp sa imi gasesc un proiect fain, din care sa pot invata lucruri practice, utile.  Dacă vezi un proiect interesant, care crezi ca mi s-ar potrivi, astept un mesaj privat.  Ce este EVS ?  The European Voluntary Service (EVS) helps young people travel abroad to participate in volunteering projects”, este mesajul postat de Bădiță.

Comentariile primite de acesta sunt pur și simplu un deliciu și puteți să le vedeți mai jos. 

loading...
To Top