Familie de români dispărută după tragedia din Franța
Externe

Familie de români dispărută după tragedia din Franța

Ministerul Afacerilor Externe informează că, din sesizările primite de la familii, trei persoane de cetăţenie română (soţ, soţie şi un minor) care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului nu au fost încă localizate, dar există informaţii că minorul ar putea fi în spital.

loading...

‘Autorităţile române, prin Ambasada României la Paris şi a Consulatului General al României la Marsilia, depun eforturi pentru identificarea acestora. În cadrul demersurilor de căutare, se menţine legătura cu Interpolul. Pe baza solicitărilor transmise oficial de ambasada României la Paris cu sprijinul Consulatul General de la Marsilia pentru identificarea familiei de cetăţeni români, conform celor mai recente date furnizate de Celula de Criză franceză, printre minorii răniţi a căror identitate nu a fost încă stabilită, care se află internaţi într-un spital pediatric din Nisa, se află şi un minor care ar putea fi minorul român căutat. În acest context, echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Marsilia s-a deplasat de urgenţă la spital pentru efectuarea verificărilor asupra identităţii sale. Verificările sunt în curs”, a precizat Ministerul prin intermediul unui comunicat de presă.

Pe listele oficiale de persoane decedate sau rănite nu figurează până la acest moment persoane de cetăţenie română în afara celor două persoane rănite despre care se ştia. Operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze continuă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });