News

FĂRĂ CUVINTE. Dramă fără margini în familia lui Petre Daea

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost găsit decedat în apartamentul său din Drobeta Turnu Severin. În vârstă de 35 de ani, bărbatul rămăsese recent fără serviciu, informează Libertatea.

Vecinii acestuia au fost cei care au alertat Poliția, miercuri seară, după ce din apartamentul bărbatului venea un miros greu de suportat. O echipă de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți a mers la locuința lui Marius Daia și l-a găsit pe acesta fără suflare. Nepotul lui Petre Daea ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă el locuia singur și nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.

otrivit sursei citate, pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violență. Surse apropiate anchetei susțin că este posibil ca jurnalistul să fi murit din cauza unei boli, însă anchetatorii nu exclud nici varianta sinuciderii.

loading...

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat, la aflarea veștii.

„Sunt consternat. Băiatul îmi este nepot, însă nu-l mai știu de mult, nu am luat legătura cu el”, a declarat Daea, pentru Libertatea, precizând că tatăl lui Marius Daia s-a stins în urmă cu câțiva ani, iar tânărul avea grijă de mama lui.

Marius Daia a fost cameraman, redactor și editor de montaj la postul de televiziune “Tele2Drobeta”.

În urmă cu zece ani, acesta a fost reținut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea, împreună cu un amic, un gram de hașiș. Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi făcut parte dintr-o grupare de crimă organizată.

loading...
To Top