"Față de Koveși, Ana Pauker era copil! Procuratura, cu LCK a devenit Mafie. Koveși, Demisia""
News

”Față de Koveși, Ana Pauker era copil! Procuratura, cu LCK a devenit Mafie. Koveși, Demisia””

Koveși, Demisia! România 1950; Dumnezeule! Stalin Reîncarnat!  Așa ceva ne întoarce la Stalin, la practica Anei Pauker!  Față de Laura Codruța Koveși, Ana Pauker era copil!  Am auzit înregistrarea publicată de Luju.ro., în care o procuroare a Inspecției Judiciare spune că a fost șantajată, presată, amenințată de Laura Codruța Koveși, pentru ca Inspecția să o scoată curată, după care, acum câteva zile, probabil speriată, neagă discuția, iar ACUM DISCUȚIA

loading...

APARE ÎN SPAȚIU PUBLIC!  Un singur cuvânt TERIFIANT. Afirm răspicat, asumându-mi întreaga responsabilitate:  Laura Codruța Koveși se comportă ca un MAFIOT. Nu știu care e femininul de la Mafiot, dar LCK e MAFIOATĂ! Iar ca probă am această înregistrare. Dumnezeule, aceasta nu mai e justiție, Procuratura, cu LCK a devenit Mafie. Practic în interiorul Puterii Judecătorești, în interiorul careia, în România, în mod eronat a apărut și Procuratura, respectiv DNA, a apărut și se manifestă un SISTEM MAFIOT.

Sistem Mafiot în interiorul Puterii Judecătotești!!!! Sincer, nu aveam până această seara dimensiunea Mafiotă a Justiției. Suntem fix în 1950! După această înregistrare, Ministrul Justiției trebuie să-l cheme pe Lazăr și să-i ceară s-o demită pe Koveși.

loading...

La aceasta se Adaugă declarația lui Dragomir de la ieșirea de la Comisia de Control a SRI, dar și a președintelui Comisiei, Claudiu Manda. Nu-ți vine să crezi ce auzi. 

Doamnelor, Domnilor, că sunteți susținătoare/susținători sau critici ai LCK! De dreapta sau de stânga( Politica nu are ce să caute aici) Lăsând la o parte animozitățile vă spun cât se poate de clar!

Cu fiecare zi în care mai Rămâne în funcție, LCK face un rău teribil României! Anticorupția este pusă în pericol, iar dacă LCK nu pleacă, va fi pusă în pericol pe termen lung. Totuși, eu îmi fac datoria și spun răspicat: Koveși, Demisia! (Un articol de Gelu Vișan)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });