"Femeia asta nu ar trebui să fie în viață". Iată ce au descoperit medicii la radiografie
Socant

„Femeia asta nu ar trebui să fie în viață”. Iată ce au descoperit medicii la radiografie

În momentul în care au făcut o radiografie unei tinere de 24 de ani, medicii au descoperit ceva ce, la prima vedere, pare ireal, potrivit YVE. Tanăra chinezoaică nu avea cerebel!

Numit și creierul mic, așezat în zona centrală a creierului, responsabil de controlul echilibrului, mișcărilor voluntare, vorbitului și altor deprinderi motorii, acest organ se pare că lipsea în totalitate de la această tanără.

loading...

Dacă acesta lipsește, în cazuri excepționale ca cel de față, sau este afectat, acest lucru duce la apariția handicapului avansat sau chiar la deces.

loading...

Cu toate acestea, se pare că tanăra respectivă nu era deloc afectată din această cauză. Viața ei era una perfect normală și nu întampina niciun fel de dificultăți. Motivul pentru care s-a prezentat la spital era din cauza unor stări de vomă și dureri de cap, nimic mai mult sau mai grav. În urma radiografiei, medicii au concluzionat faptul că cerebelul tinerei era înlocuit doar de un lichid cerebral.

Funcțiile de care este responsabil cerebelul, în cazul tinerei, au fost preluate de către celelalte regiuni din creier, fapt ce a completat anomalia acesteia… Acest caz, care pare unul ireal, a fost descoperit în cursul anului 2014.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });