Celebritati

File din reforma PNL: Liberal anchetat de DNA pentru fraudă la alegerile locale

Reforma în PNL nu se prea produce. Altfel nu s-ar putea explica faptul că tocmai un liberal ajunge pe mâna DNA pentru fraudarea alegerilor locale. Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a anunțat că liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru fraudă la alegerile locale, după ce dosarul a fost declinat la DNA. Potrivit Agerpres, polițiștii ilfoveni au început cercetări în acest caz, existând suspiciuni de corupere a alegătorilor, iar dosarul a fost declinat de la Parchetul Judecătoriei Buftea către DNA.

loading...

Pe 11 iunie, Marian Petrache, președintele PNL Ilfov, declara într-o conferință de presă că este normal ca Parchetul să cerceteze dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, adăugând că, dacă procurorii descoperă că a făcut ceva, să suporte consecințele. „Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze, nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească”, afirma el.

Petrache a făcut această precizare fiind întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate de mass-media în care el ar discuta despre aducerea unor alegători cu mașinile la secțiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top