Firea are nevoie de protectie! Tefeliștii vor să o scoată azi din primărie. Mobilizarea s-a făcut
News

Firea are nevoie de protectie! Tefeliștii vor să o scoată azi din primărie. Mobilizarea s-a făcut

Gabriela Firea ar trebui să beneficieze de protectie sporita după ziua de ieri cand s-a produs un scandal uriaş la şedinţa Consiliului General al Capitalei și mai mulţi bucureşteni s-au luat la bătaie cu poliţiştii locali care păzeau sala de şedinţă pentru că nu li s-a dat voie să intre. Nici vineri, 9 iunie nu se anunță o zi liniștită deoarece tefeliștii și-au propus ”să o scoată” pe aceasta din Primăria Capitalei.

”Maine (n.r. -vineri) de la ora 18:00 suntem prezenți în fata sediului PMB, lângă Cișmigiu. Speram sa fie prezenți și cei de la București fără ei, care strâng semnături pentru demiterea primarului general. Pentru ca noi asa o sa scăpăm de tine, nu cu violenta, minciuni și alte aberații pe care le povestește doamna Gabriela Firea la Antena 3”, se arată într-un anunț de pe o pagină unde se strâng tefeliștii.

loading...

Gabriela Firea susţine că cei care au încercat să intre ieri cu forţa în sala în care se desfăşura şedinţa de Consiliu General ar fi fost aduşi de către consilierii USR şi ar fi fost de la început puşi pe scandal.

”Când am văzut ambuscada, eu m-am ridicat și am vrut să mă retrag, iar tot acest grup violent și agresiv se îndrepta spre mine. Deci, eu eram cea vizată. Se dorea probabil linșarea primarului general, dar au fost împiedicați să ajungă în proximitatea mea. Îmi pun întrebarea: mai pot să vin la serviciu sau trebuie să umblu cu SPP, bodyguarzi să mă apere de trei ONG-uri finanțate de George Soros? (…)

Erau foarte violenți, au îmbrâncit directori din Primăria București, au amenințat, se îndreptau spre mine. Vă imaginați ce s-ar fi putut întâmpla. Nu intenționez să apelez la SPP, dar probabil o să mă gândesc și la asta”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });