News

Firea l-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru ca a tinut pacientii in frig

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca l-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru ca nu si-a indeplinit sarcina si a tinut pacientii in frig, potrivit ziare.com. Potrivit edilului, duminica, jumatate de zi pacentii internati la Spitalul Colentina au stat in frig.

„Azi dimineata (luni – n.red.) am demis managerul spitalului Colentina pentru nerespectarea contractului de managemenet, adica asigurararea conditiilor normale pentru toti pacientii”, a spus Firea.

Potrivit edilului, duminica, jumatate de zi pacentii internati la Spitalul Colentina au stat in frig. „Nu era o problema de la RADET, ci o problema interna legata de lipsa de management, de inexistenta unei revizii si de o tratare superficiala a actului managerial”, a mai sustinut Gabriela Firea.

Aceasta a transmis ca va proceda la fel cu toti sefii care nu isi indeplinesc sarcinile.

„La fel se va intampla cu orice manager care nu isi respecta contractul si care considera ca poate sa faca absolut orice. Nu pot sa tolerez astfel de atitudini. (…) Maine, daca mi se dovedeste ca un alt manager de institutie nu isi respecta contractul, pleaca acasa asa cum a plecat si directorul RATB”, a adaugat primarul.

loading...

Bucurestiul, deszapezit de detinuti

Primarul general al Capitalei a transmis ca a discutat cu Ministerul Justitiei si cu Administratia Nationala a Penitenciarelor si a stabilit ca mai multi detinuti sa fie scosi pe teren pentru a deszapezi trotuarele si stradutele mici din Bucuresti.

„Cred ca acest ajutor este binevenit din partea Administratiei Penitenciarelor, dar vreau sa va spun ca este o masura pe care am luat-o in criza. De la anul voi discuta foarte clar cu operatorii de salubritate”, a punctat Firea.

De asemenea, edilul a anuntat ca detinutii vor indeparta zapada de pe trotuarele care nu apartin operatorilor economici sau asociatiilor de proprietari. Primarul i-a avertizat pe cei care nu isi deszapezesc trotuarele ca „luni politia locala si politiile de sector vor impartii somatii, care in cateva ore se vor transforma in amenzi de pana la 500 de lei”.

Edilul a mai spus ca luni seara se va decide daca scolile din Bucuresti raman inchise si miercuri, in conditiile in care luni si marti nu se fac ore.

loading...
To Top