News

Fiscul a vândut vila lui Voiculescu, fostul sediu Crescent. Prețul este enorm

Vila din București a Corinei Voiculescu, una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, fostul sediu Crescent, a fost vândută, luni, de Fisc. Licitația a fost organizată în condițiile în care Fiscul încearcă să recupereze o parte din cele 60 de milioane de euro reprezentând prejudiciul impus omului de afaceri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

loading...

Vila din București a Corinei Voiculescu s-a dat cu 4,55 milioane lei (circa 1 milion euro), după ce au mai existat două tentative de vânzare, dar fără succes. Reprezentantul legal al cumpărătorului, o persoană fizică, a declarat pentru Profit.ro că imobilul va fi folosit ca locuință personală.

Și cumpărătorul vilei, care nu a dorit să fie prezentat public, a precizat că își va amenaja în această vilă propria locuință, nu un sediu de firmă. Informația privind vânzarea a fost confirmată de Agenția Națională de Administrare Fiscală, care a precizat că a încasat 4,55 milioane lei pentru acest imobil.

Prețul de pornire a fost stabilit la un milion de euro, identic cu cel de la prima licitație care trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, dar nu a mai fost organizată, nefiind primită nicio ofertă. Nici a doua licitație, unde prețul a fost de 750.000 euro, nu s-a încheiat cu succes. Practic, prețul de pornire a fost stabilit la un milion euro la prima licitație și redus ulterior la 750.000 euro. Aceasta a doua licitație, cu preț redus, a fost însă anulată, iar prețul a fost ridicat din nou la 1 milion euro.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top