Fiscul nu reușește să vândă la prețul dorit bunurile familiei Voiculescu
News

Fiscul nu reușește să vândă la prețul dorit bunurile familiei Voiculescu

Fiscul nu reușește să vândă la prețul dorit anumite bunuri care au aparținut familiei Voiculescu! Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va scoate din nou la licitaţie, pe 25 iulie, vila situată în zona Herăstrău confiscată de la Corina Voiculescu, fiica omului de afaceri Dan Voiculescu, pentru a treia oară în decurs de circa două luni. Potrivit Adevărul, pentru acest termen a revenit la preţul de pornire stabilit iniţial, potrivit valorii evaluate – 4,53 milioane de lei.

loading...

La prima licitaţie, stabilită pentru începutul lunii iunie, vila în care a fost sediul Crescent, firmă controlată de Dan Voiculescu, a fost scoasa la vânzare la preţul de evaluare de 4,53 milioane lei (puţin peste un milion de euro), însă nu a fost depusă nicio ofertă. ANAF a reluat licitaţia, programând al doilea termen pentru 30 iunie, când a redus preţul cu 25%, astfel că persoanele interesate ar fi putut achiziţiona imobilul pornind de la 3,39 milioane lei (circa 750.000 euro).

Fiscul a anunţat însă că a anulat licitaţia, cel mai probabil pentru ca nu a primit nicio oferta, din nou. Terenul scos la licitaţie are o suprafaţă de 576 de metri pătraţi, iar vila de pe acest teren, cu un regim de înălţime demisol, parter, etaj şi mansardă, are o suprafaţă construită la sol de 193,7 metri pătraţi. De asemenea, era scos la vânzare şi un garaj de 17,66 metri pătraţi.   A treia rundă de licitaţie, stabilită pentru 25 iulie, la ora 14.00, este organizată tot la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, din strada Dimitrie Gerota, Sector 2.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });