Florin Călinescu: Pensiile speciale? Un CARNAGIU FISCAL. Gândirea lui Livulica& CPTariceanu…
News

Florin Călinescu: Pensiile speciale? Un CARNAGIU FISCAL. Gândirea lui Livulica& CPTariceanu…

Florin Călinescu a postat pe pagina sa de Facebook, în cursul zilei de duminică, mai multe mesaje care au trezit interesul internauţilor. 

loading...

„Ce fac astia acum cu salariile din administratia locala si cu pensiile, mai ales cu alea SPECIALE e carnagiu fiscal. Si mai au tupeu’ sa oblige anafu sa stoarca piatra seaca pentru a produce sampanie frantuzeasca. (…) Nu iti trebuie multa glagorie ca sa pricepi ca gandirea lui Livulica& CPTariceanu, e ca la ruleta ruseasca.  Numai ca pistolu’ e la tampla noastra” – este mesajul postat de Florin Călinescu.

Liviu Dragnea a declarat duminică seara că era necesară această modificare a legii pensiilor speciale întrucât în câtiva ani ar fi produs efecte dezastruoase. Preşedintele PSD spune că marea modificare constă în faptul că pensiile speciale nu se vor mai actualiza odată cu creşterea salariului celui care i-a luat locul pensionatului.

loading...

Liderul PSD a mai declarat că s-a greşit în momentul în care s-a făcut această lege care a permis creşterea pensiilor odată cu creşterea salariului celui care are aceeaşi funcţie ca şi cel care a ieşit la pensie:

S-a greşit când s-a făcut legea. S-a făcut electoral, s-a făcut poate cu bună credinţă, dar cu multă neştiinţă, dar aplicarea ei an de an fără să fie schimbată ducea în câţiva ani de zile la un blocaj pentru că în fiecare an cresc salariile, în fiecare an impactul bugetar era foarte mare şi este bine să înţelegem că aceste pensii de serviciu nu sunt alimentate din comtribuţia celor care beneficiază, ci sunt alimentate din bugetul de stat.

Datorită acestei legi, anul trecut au ieşit la pensie peste 12 mii, până să fie vorba de această ordonanţă, în primele luni ale anului au ieşit vreo 7 mii, deci legea în sine a generat aceste efecte destul de periculoase„, a mai spus acesta.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });