Foarte interesant. Ce a sesizat Sorina Matei în interviul Laurei Kovesi
News

Foarte interesant. Ce a sesizat Sorina Matei în interviul Laurei Kovesi

Am observat în ultimii 2 ani că la doamna Kovesi niciodată nu se pupă numărul de dosare despre care vorbeşte în interviuri. Întâi am zis că poate n-am auzit eu bine, apoi am zis că poate mi se pare, ulterior am luat-o la verificat că problema pe cât e de deranjantă pe atât este de importantă. O afirmă jurnalista Sorina Matei care a analizat câteva declarații în acest sens și explică într-o postare pe Facebook cum stau lucrurile.

loading...

”Cert este că niciodată în interviuri oferite în aceeaşi zi, aceleşi perioade sau la diferenţe foarte scurte de timp la doamna Kovesi nu se pupă numărul de dosare. Iar în general, cifrele ori cresc exponenţial ca Făt Frumos ori scad brusc în ritm galopant.

Iată un mic exemplu:
– L.C.Kovesi/Europa FM/6 Septembrie 2017: “Noi în acest moment avem peste 6300 de dosare”

– L.C.Kovesi/Europa FM/25 Septembrie 2017:”Avem peste 10.000 de dosare de gestionat”

loading...

Ulterior am văzut că problema persistă. Şi e gravă. Mereu, în cifre, pe care le adoră- că sunt un criteriu obiectiv- e o varză totală. Nu se pupă nimic cu nimic. Uneori nu se pupă nici numărul de procurori, alteori nu se pupă nici numărul de poliţişti. Toţi şi toate scad cu sutele şi cresc cu miile.

Ştiţi cum unii oameni mint aşa, de chichi, fără niciun scop, doar pentru că nu se pot abţine şi cred că nimeni nu-i poate verifica? Aşa şi aici. Nu putea să rămână astăzi la cifra de fix acum 2 săptămâni, de 6300 de dosare în lucru?

Nu, a simţit cumva nevoia să mai umfle puţin.

Aşa se face că, potrivit chiar declaraţiilor oficiale ale doamnei Kovesi, în 19 zile, deci două săptămâni jumătate, în DNA, au apărut brusc şi din senin nu mai puţin de 3700 de dosare în plus. Aşadar, s-au înregistrat în DNA peste 194 de dosare în fiecare zi cu tot cu sâmbete şi duminici.

Mai bine de 8 dosare pe oră și mai bine de un dosar înregistrat la 7 minute punând la socoteală evident şi nopţile!!! Cum se poate aşa ceva? Nimeni nu ştie pentru că aşa ceva pur şi simplu nu există. Nu ştie şi nu înţelege absolut nimeni decât doamna Kovesi, procurorul şef al DNA”, scrie Sorina Matei.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });