News

Fost colonel SRI: Sunt acoperiţi în lumea politică. Vreau să vorbesc într-o comisie de anchetă

Sunt acoperiţi în lumea politică, iar singura care poate clarifica situaţia este o comisie parlamentară, a declarat Daniel Dragomir, fost colonel SRI. Acesta a solicitat public constituirea unei comisiii speciale parlamentare, fiind dispus să depună mărturie.

„Implicarea în zona politică, e o chestiune ilegală. Pe unii i-am întâlnit intrând sau ieşind din biroul lui Florian Coldea. Existenţa lor e o chestiune clasificată, singura instanţa care poate să facă lumină este o comisie parlamentară”, a declarat Daniel Dragomir, în cadrul unui interviu acordat România Tv.

loading...

Acesta spune că dacă ar fi chemat în faţa unei astfel de comisii ar putea să dea detalii.

„Comisia să studieze fapte, mărturii, să prezinte inclusiv mărturia mea. Este o cerere a mea în faţa căreia voi fi îndepărtat de această chestiune a secretului profesional şi voi putea limpezi multe lucruri. Este extrem de necesar. Cred că o comisie înarmată şi cu modificările efectuate va avea posibilitatea să obţină elemente atât de concrete, încât şi sprijnul instituţiilor abilitate”, a mai spus Dragomir.

Fost şef în cadrul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere Terorism din SRI, Daniel Dragomir, a părăsit Serviciul în anul 2013, susţinând că ideile sale nu se mai potriveau cu modalitatea de acţiune a instituţiei.

loading...
To Top