News

Fostul premier, Victor Ponta, atacă frontal DNA şi SRI via Liviu Dragnea/Tel Drum

Jurnalistul Marian Sultănoiu face în Gândul o analiză interesantă a ultimelor mișcări făcute de fostul premier, Victor Ponta care tacă frontal DNA şi SRI via Liviu Dragnea/Tel Drum. Dacă până azi, lucrurile păreau o hârjoană politică între doi foşti prieteni, fiecare cu frustrările şi nedumeririle sale, mai nou, tabloul se complică de la o zi la alta.

”Ponta a afirmat, tranşant, într-un interviu recent, că liderul PSD, Liviu Dragnea, este protejat de cele două instituţii amintite, vizavi de legăturile acestuia cu afacerile TelDrum, companie care şi-ar fi însuşit, pur şi simplu, Lacul Belina, prin decizia lui Dragnea, deşi fostul premier mutase lacul de la Ape la CJ Teleorman, doar în beneficiul „poporului teleormănean”.

Preşedintele social-democrat nu dă, însă, prea multe cuvinte pe declaraţia lui Ponta, verbalizându-şi doar tristeţea: nu comentează zicerile fostului său coleg; nu ştie ce urmăreşte; e trist, şi colegii săi sunt trişti.

loading...

Dincolo de starea membrilor PSD, lumea se întreabă în ce măsură gestionează triştii „membri” ai DNA şi SRI acuzele primite.

Mai direct, Victor Ponta „se face chinez”, susţinând că Dragnea i-ar fi cerut lacul pentru CJ – dar că actualul lider al PSD l-ar fi „vărsat” în patrimoniul TelDrum fără să-l anunţe despre manevră -, şi că el a aflat, abia acum, din presă, că a fost păcălit de camaradul Liviu, fapt reprobabil şi enervant extrem, din cauză că înacte apare şi semnătura sa, în calitate de premier.

Deci, fiind convins că DNA şi SRI ştie tot despre mişcările lui Dragnea şi ale TelDrum şi nu face nimic, acuză cele două instituţii că-l protejează pe fostul său prieten.

Păi, în acest fel, cine ştie câte lucruri i-au dispărut de sub nas fostului premier, în folosul terţilor, câtă vreme a picotit pe la Victoria… Revin, în consecinţă, şi spun că DNA şi SRI nu pot face pe morţii în păpuşoi, până la calendele greceşti, în condiţiile în care un fost premier se declară neglijent şi „păcălit”, în serviciu. Iar dacă tac, o fac pe credibilitatea lor”, scrie printre altele jurnalistul.

loading...
To Top