Franțuzoaica lui Nicușor Dan, atac grav la Firea. De ce a luat foc Clotilde Armand
Life

Franțuzoaica lui Nicușor Dan, atac grav la Firea. De ce a luat foc Clotilde Armand

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu mai dorește străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend și a anunțat că le va comunica oficial acest lucru directorilor din instituție care au dat aprobări pentru astfel de evenimente stradale. Atât i-a trebuit reprezentantului USB, Clotilde Armand. Aceasta a tunat și a fulgerat la adresa lui Firea.

Franțuzoaica spune că intenția primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, de a nu mai permite organizarea de evenimente pe străzile din centrul Bucureștiului reprezintă o lovitură dată vieții culturale.

„Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureșteni interzicându-le accesul la evenimentele culturale și sportive stradale care dau farmec vieții orașului și sunt până la urmă un semn de normalitate”, a scris reprezentanta USB, pe Facebook.

loading...

În opinia ei, nu astfel de evenimente strangulează traficul în București, „ci lipsa parcărilor la intrarea în oraș, lipsa unei șosele de centură la nivel de autostradă, absența unui sistem funcțional de management al traficului”.

„Fără autorizații eliberate de municipalitate, evenimente precum Street Delivery, Spotlight, Femei pe Mătăsari, concertele de anvergură, maratonul și semi-maratonul de la București, evenimente cu zeci de mii, dacă nu sute de mii de participanți, nu s-ar mai putea organiza”, a precizat consilierul local.

Potrivit acesteia, primarul general, „în loc să interzică accesul bucureștenilor la cultură și sport”, ar trebui să demareze construcția unei noi săli polivalente sau a unei arene de tenis moderne.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });