Life

Franțuzoaica lui Nicușor Dan s-a dezlănțuit la adresa tuturor: PSD, PNL, Iohannis

Clotilde Armand, reprezentata USB, îi cere socoteală președintelui României, Klaus Iohannis după ce acesta a afirmat că este nevoie de „decuplarea clientelei de orice fel de la banul public prin eliminarea corupţiei şi reducerea birocraţiei”.

„Ce ne facem că în aceeaşi zi aflăm că licitaţia de atribuire a lucrărilor de refacere a faţadei teatrului Odeon a fost câştigată de o firmă care a licitat cu 1 milion de Euro mai mult decât firma care depusese cea mai competitivă ofertă? De aceasta s-a modificat legea achiziţiilor publice? Ca să alimentăm firmele de partid cu milioane de Euro, iar funcţionarii publici să nu mai aibă nicio jenă penală când atribuie astfel de contracte scandaloase?”, a precizat Armand.

loading...

Ea îi mai spune lui Iohannis că românii l-au votat pentru a fi implicat în viaţa cetăţii, pentru a fi portavocea dorinţelor şi speranţelor lor de schimbare în bine a ţării, însă alege să se retragă în turnul de fildeş de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emite astfel de opinii cu valoare pur academică.

„Unde aţi fost domnule Preşedinte când PNL şi PSD au bătut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale într-un singur tur? Unde aţi fost când s-a adoptat simulacrul de nouă lege a partidelor, ce obligă formaţiunile nou-înfiinţate să depună liste de candidaţi proprii aproape la fiecare rundă de alegeri pentru a nu fi radiate? Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale? România are nevoie de un preşedinte implicat, responsabil şi care să comunice neobosit cu oamenii. Un preşedinte care să fie avocatul cetăţenilor în faţa actualelor partide parlamentare clientelare şi mafiote”, a mai afirmat Clotilde Armand.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top