News

Gafă de proporții. Vrând să țină partea procurorilor, Hilde Brandl s-a făcut de râs. Totul în direct

Penelista Hilde Brand a oferit un moment de toată jena la Antena 3 unde s-a discutat despre sondajul Avangarde care spune că TREI SFERTURI dintre români sunt neîncrezători în procuratură.

Aceasta vrând să țină partea procurorilor a început să comenteze subiectul deși s-a dovedit că nici măcar nu a înțeles sondajul.

În turuiala specifică, aceasta a spus că și în Germania situația stă la fel aruncând cifra de 29% doar că în România ca și în Germania 29% nu poate însemna trei sferturi niciodată.

”Procentul celor care nu are încredere în justiție, este exact la fel, 29%. 29% din sistemul nemților nu are încredere în justiție. Însă asta nu duce la nișt… în justiție, că noi putem acum să justificăm, să schimbăm ceva. Nu, este procentul care, cu siguranță dacă ne uităm și-n alte țări este destul de natural și datorită…să spunem, presupune anumite cazuri, cum sunt și expuse în presă”, spune încrezătoare Hilde. Noroc de Răzvan Savaliuc care a avut grijă să o lumineze.

”29% dintre germani, nu au încredere în justiție. În România, 80% dintre români nu au încredere în justiție. Ce comparație facem?”, a spus acesta. Este greu de spus ce face doamna Brandl în Parlament dacă ea confundă în asemenea hal cifrele. La TV ne-am lamurit ce face doar.

loading...

Ce a mai reieșit din sondaj:

La întrebarea: „Din punctul dvs de vedere, în România e necesar să existe o lege a răspunderii magistraților?”, 88% dintre cei chestionați au răspuns afirmativ și 3% negativ. Restul nu știu sau nu au răspuns. Altfel spus, aproape nouă din 10 români consideră că e nevoie să avem o lege a răspunderii magistraților.

La afirmația: „În România, toți cetățenii sunt egali în fața legii”, 61% dintre respondenți nu sunt de acord, astfel că arată că nu au încredere în instituțiile statului. Doar 36% dintre români sunt de acord cu această afirmație, iar 3% nu știu sau nu răspund.

La întrebarea: „În România, Parchetele instrumentează corect dosarele penale?”, 73% dintre subiecți au oferit un răspuns negativ.

Sondajul a fost realizat de Avangarde, în ultima săptămână, pe un eșantion de 710 persoane, a precizat Marius Pieleanu. Marja de eroare este de 3,8%, iar nivelul de încredere de 95%.

loading...
To Top