News

Gelu Vișan, despre susținătorii lui Koveși și de ce sunt în stare să facă

Susținătorii lui Koveși sunt în stare te calce în picioare dacă încerci să le spui adevărul despre ea. Este opinia lui Gelu Vișan care în ultima perioadă a pornit un război cu șefa DNA.

”Așa cum milioane de oameni erau în stare să/ și dea viața pentru Stalin, Hitler sau Zelea Codreanu și să ucidă în numele Luptei împotriva Clasei Corupte, fie ea reprezentată de evrei, comuniști, chiaburi sau simpli adversari politici, la fel sunt în stare susținătorii noii Lumini a „Luptei”, Koveși, să te calce în picioare dacă încerci să le spui adevărul despre ea și ceea ce se întâmplă.

În ceea ce mă privește, am spus de acum șapte luni că URA ne va aduce aici, așa cum i-a dus și pe Ucrainieni care și-au făcut singuri praf o țară ce avea viitor. Am încercat să atrag atenția asupra acestui Val de Ură care era la început și mi-aduc aminte câte înjurii am putut primi, inclusiv de la foști colegi de partid.

Acest val de Ură nu a pornit singur. La fel ca în toate cazurile despre care am vorbit, el a fost generat cu bună știință. De ce? O să primiți răspunsul când, cât de curând, o să apară urmările.

Pentru că, în opinia mea, lucrurile au ajuns exact acolo unde mi-era teamă că vor ajunge, societatea s-a rupt în două, URA a pus stăpânire pe tot; Nu prea se mai poate face nimic; s-a depășit punctul critic. De aici înainte nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru acest neam, care a fost și va fi greu încercat”, scrie Vișan pe Facebook.

loading...

Politicianul a făcut recent o mărturisire extraordinară lui Victor Ciutacu: ştie că va fi reţinut de DNA şi că i se pregăteşte un dosar, iar dacă i se va întâmpla aşa ceva, are pregătite dezvăluiri explozive despre Coldea şi Kovesi, potrivit evz.ro.

„Au mai încercat de două ori. Ultima dată astă vară și atunci am venit la dvs în emisiune și i-am spus lui Coldea: măi, potoliți-vă că eu nu am făcut în viața mea nimic ilegal. Acum vor cu înscenări”, a mărturisit Gelu Vișan.

„Până la urmă poate mă ia de pe stradă. Am informații că a treia oară încearcă să îmi însceneze ceva. A doua oară am fost protejat de un procuror DNA.

El susține că i s-ar trage de la niște terenuri aflate în proprietatea sau în administrarea fostului adjunct al șefului SRI, generalul Florian Coldea. E vorba de 20.000-30.000 de hectare, a spus politicianul potrivit flux24.ro.

„Vreau să le transmit și lui Coldea și lui Kovesi că lucruri pe care nu cred că trebuie făcute publice, despre care ei spun că sunt de siguranță națională,  le voi face publice în momentul în care îmi vor înscena ceva și vor înscena să mă rețină.  Am trei plicuri din astea pe care vor ajunge la trei televiziuni. Responsabilitatea conținutului acestor plicuri vă aparține Dvs, domnule Coldea, și doamnei Coldea. Dacă merg atât de departe  încât să mă ia fac public ce nu am spus până acum, a avertizat Gelu Vișan la finalul emisiunii.

loading...
To Top