News

Gelu Vișan, cea mai mare DEZVĂLUIRE despre „Lupta” Anticorupție și prăbușirea DNA

Revolta procurorilor, refuzul de a mai face dosare la comandă, plecarea masivă din DNA, au o cauză mult mai profundă decât se lasă să se vadă din declarațiile lui Koveși, Lazăr și Iohannis, acompaniați de un oarecare înalt funcționar USA.

DNA-ul se prăbușește, face implozie în propria gândire proiectată și pusă în practică de Laura Codruța Koveși și de Florian Coldea.

Așa cum am mai spus, prăbușirea DNA a început odată cu introducerea SRI în justiție, în procesul de realizare a cercetării penale; după cum spunea generalul Dumbravă, ” Justiția, pentru SRI, este câmp tactic” Odată cu intrarea SRI în DNA, acesta s-a militarizat, a devenit dintr-un Parchet, cu structurile și regulile lui juridice, o subunitate militarizată a SRI, lucru care a fost facilitat și de prietenia mai mult decât apropiată între Koveși și Coldea.
Militarizarea DNA, a continuat cu întocmirea cercetării penale de către SRI, rolul procurorilor fiind unul strict decorativ, de îndeplinire a ordinelor SRI.

Practic, reținerile, cererile de arestare subordonate „Luptei” au fost conduse de SRI. Rolul procurorilor devenise unul decorativ, de îmbrăcare într-o formă juridică a Luptei Militarizate. Cel care conduceau această „Luptă” era grupul Coldea-Koveși, sprijinit de presa aservită, de ONG-URI, dar și de populația căreia i s-a servit minciuna că totul este legal și că altfel nu se poate elimina corupția.

Introducerea „Luptei Împotriva Corupției „. în Strategia de Apărare a fost o greșeală, ea fiind principala sursă a motivației implicării unei structuri militarizate în justiție; De aici până la apariția vestitelor „protocoale” ilegale nefiind decât un pas.

loading...

Marea realizare a Societății Civile, reprezentată îndeosebi de presa liberă și de asociațiile de magistrați a fost denunțarea protocoalelor cu SRI, care au dus la demilitarizarea parțială a DNA. Căderea lui Coldea a amplificat căderea liberă, iar deciziile Curții Constituționale privind înregistrările au îndepărtat și mai mult SRI de DNA.

Rămasă fără cei care întocmeau dosarele, SRI-ul, Laura Codruța Koveși nu a mai știut să facă dosare; confruntată cu achitările pe bandă rulantă din justiție ( acesta-i doar începutul), Laura Codruța Koveși nu a mai putut face dosare, iar procurorii DNA nu vor să mai încalce legea, la ordin. Vestita ședință în care Koveși încearcă să-i oblige pe procurori să încalce legea și reacția lor de a arăta opiniei publice ce se întâmplă, nu este decât un instinct de autoapărare în fața proceselor cumplite pentru poliție politică, represiune nedreaptă, încălcarea Drepturilor Omului care vor urma.

Laura Codruța Koveși a amplificat acest scandal, încercând să acopere adevărata cauză: Prăbușirea DNA, o structură artificială, care, demilitarizată, face implozie. Se va mai agăța de putere o zi două, o lună, dar sfârșitul e inevitabil: Ca orice Structură de Opresiune, DNA-ul va exploda într-un final, iar cei care au participat la acesastă represiune vor înfunda pușcăria. DNA a fost un experiment ratat al Occidentului, care, deocamndată, nu vrea să-și recunoască înfrângerea, iar atunci când o va face, va încerca să spună că ei au fost de bună intenție: Și drumul spre Iad e pavat de bune intenții.

Pentru cei care sunt speriați de această perspectivă, le spun că de-abia de atunci va fi început adevărata ANTICORUPȚIE, bazată pe respectarea legii și RECUPERAREA PREJUDICIILOR, alături de însănătoșirea în ansamblu a societății Românești.

Gelu Visan

loading...
To Top