News

Gelu Visan EXPLICA in ce consta Boala Orban

Gelu Visan explica metaforic in ce consta Boala Orban si ce contributia au la aceasta DNA și SRI. In opinia lui Visan, aceste institutii iau un politician caruia îi confecționeazâ un dosar, după care îl transformă în inculpat si de aici, boala incepe sa se manifeste. Cititi mai jos cum. Noua ne-a placut.

loading...

„Când a apărut SIDA, multă lume a spus că a fost creată în laborator. Nu se știe lucrul acesta, însă cert este că niciun lider politic al lumii nu a fost atins de această boală; au fost imuni, deci SIDA este o boală care nu atinge liderii politici.

Vom vorbi acum de o boală care atinge doar liderii politici români: Boala Maimuței sau Boala Orbán. Această boală este contagioasă, dar se transmite doar politicienilor. Cum se manifestă? 

loading...

DNA și SRI iau un politician caruia îi confecționeazâ un dosar, după care îl transformă în inculpat. In perioada de până la primul termen, inculpatul strigă, sau este spășit; după care îl achită în primă instanță. Aici apare boala: de unde până mai ieri era împotriva Sistemului, sau era tăcut, deodată devine un Susținător al acestuia, se înmoaie ca un fular ridicat de-ampicioarelea.

Se pliază, se-ndoaie, se-apleacă, ce mai, se transformă în Ludovic Orbán. De aceea se numește și boala Orbán.  Pe cine a lovit boala asta? Primul: Pe Vasile Blaga, al doilea, Ludovic Orbán, ultimul lovit, Călin Popescu Tăriceanu, și mulți alții. Lista este deschisă.
Notă:  A fost adăugat de către comentatori, Videanu, Ponta”, a explicat Visan.

loading...