News

Gestul ORIBIL pe care vrea să-l facă Macovei în Parlamentul European

Fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei organizeaza la Parlamentul European o expozitie foto in care vrea sa ii prezinte pe #rezistenti ca vointa majoritara a populatiei.

loading...

Europaralamentarul Monica Macovei nu rateaza nicio ocazie de a critica PSD si de a sustine marea lupta anticoruptie de la DNA, organizeaza un eveniment marca #Rezist, chiar in Parlamentul European, potrivit Lumea Justiției.

Mai exact, in zona centrala de distributie ASP 3D de la etajul 3 al cladirii Parlamentului European se va desfasura, in 30 ianuarie 2018, de la ora 18.00, timp de o ora, o expozitie foto cu tema „Romanii ocupa strazile: Vrem justitie, nu coruptie„, la care Macovei, impreuna un europarlamentar de la Verzi, Sven Giegold, vor avea calitatea de gazde.

loading...

”In calitate de organizator Monica Macovei s-a ocupat deja luni, 22 ianuarie 2018, de trimiterea invitatiilor, asigurandu-se ca cei care vor veni sa privesca pozele de la protestele #Rezist sa fie cat mai multi.

In cuprinsul invitatiei, Monica Macovei anunta ca in timpul expozitei vor sustine discursuri personaje „faimoase” precum actrita Oana Pellea, poetul Radu Vancu si activistii civici Oana Dimofte si Mihai Tudorica (remarcam ca nu a fost invitat un alt „faimos” cantaret #rezist, respectiv Tudor Chirila). Ce vor spune acestia si cum va fi prezentata imaginea Romaniei este previzibil. Vor vorbi probabil si mai multe despre actiunile #rezist in timpul cocktail-ului de la finalul exozitiei foto, cocktail ce va avea loc in camera 4F384.

Trebuie precizat ca evenimentul organizat de Monica Macovei are loc, din informatiile noastre, cu o saptamana inainte de Plenara din 7 februarie 2018, cand in Parlamentul European se va pune in discutie situatia din Romania si Legile Justitiei. Este extrem de important felul in care europarlamentarii vorbesc despre evenimentele din Romania, fiind evident ca prin demersul sau Monica Macovei doreste sa convinga europenii ca #rezistentii din Romania exprima vointa majoritatii populatiei si sa ii acrediteze ca fiind vocea tuturor romanilor. Total fals!

Pentru a se impiedica o asemenea dezinformare este important ca in cadrul evenimentul de la inceputul lunii februarie europarlamentarii romani din S&D si ALDE sa fie prezenti si sa spuna cum stau de fapt lucrurile in Romania. Anume ca justitia pastorita in timpul lui Traian Basescu si Monica Macovei a ajuns sa comita abuzuri infioratoare pentru care Romania incaseaza aspre condamnari la CEDO si nu numai”, scrie cel mai mare portal cu informații juridice, Lumea Justiției.

loading...