News

Ghiță despre C.T. Popescu: Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu

Patronul România Tv, Sebastian Ghiță, lansează un atac fără precedent la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Ghiță a afirmat că jurnalistul lua bani negri de la Sorin Ovidiu Vîntu și că otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii.

”Cristian Tudor Popescu e un Scaraoţchi al presei româneşti. Nu îl cred. Otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei româneşti. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era o carte şi în ea avea 5000 de euro.

Lua bani de la Vântu, aflat în puşcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele”, a spus Ghiță.

loading...

Replica patronului România Tv vine după ce jurnalistul l-a făcut praf după ce acesta a depus autodenunțul care o viza pe șefa DNA, Laura Kovesi.

„Fabulos. Deci este… pământul minţii! E un caz de hipnoză în masă. Se discută de două zile, de când acest individ a deschis gura, despre plagiatul Laurei Codruţa Kovesi. Care plagiat? Tot ce a spus acest om n-are nicio legătură cu doctoratul procurorului şef Kovesi. Nicio legătură. Ce a spus el? Hai să fim atenţi la ce a spus.

A spus: Eu, făcând parte dintr-o comisie, acum patru ani, comisie care e secretă, nu pot să vă spun din ce membri era compusă, ca să nu fie arestaţi şi agresaţi – imediat a precizat asta -, făcând parte din această comisie noi am făcut un raport fals, zice el. Şi am scris în raportul respectiv că nu a plagiat în lucrarea de doctorat Codruţa Kovesi întrucât – de ce este fals raportul? – întrucât noi nu ne-am întrunit niciodată. Declară dânsul. Deci nu au văzut această lucrare niciodată, nu au analizat-o, nu s-au întrunit, n-au votat şi au scris din burtă acolo acest lucru. Ce legătură are asta cu plagiatul sau neplagiatul doctoratului doamnei Kovesi?”, a spus atunci C.T. Popescu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top