Ghiță nu se lasă! A adus noi probe în dosarul care o vizează pe Kovesi
News

Ghiță nu se lasă! A adus noi probe în dosarul care o vizează pe Kovesi

Deputatul Sebastian Ghiţă nu se lasă și a fost din nou audiat, marţi, la Parchetul General în dosarul în care a depus un autodenunţ în care susţine că a participat, alături de alţi demnitari ai statului român, la măsluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Am venit să aduc nişte probe, exact cum am şi spus. Da, era un plic, erau nişte documente referitoare la acest caz. Cu părere de rău nu vă pot da foarte multe elemente din dosar.(…) Să îi lăsăm pe cei de la Parchetul General să îşi facă treaba. Documentele de astăzi le-am adus din proprie iniţiativă. Era normal să-mi susţin autodenunţul”, a declarat Sebastian Ghiţă la ieşirea de la Parchetul General.

loading...

Universitatea de Vest din Timişoara a anunţat luni că a început, la sfârşitul săptămânii trecute, proceduri interne în vederea clarificării situaţiei referitoare la teza de doctorat a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Instituţia a primit, luni, punctul de vedere al Şcolii Doctorale de Drept şi a cerut informaţii suplimentare pe care le aşteaptă în zilele următoare.

Asociaţia Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară (GRAUR) Cluj-Napoca a anunţat, luni, că a transmis către instituţiile abilitate o solicitare de realizarea a unei anchete în cazul Codruţei Kovesi, ONG-ul susţinând că în urma analizei tezei s-au descoperit 11 situaţii de plagiat. Reprezentanţii asociaţiei au cerut ca în cazul în care „circumstanţele neconformităţilor sesizate se vor dovedi în întregime sau în mod parţial veridice”, să se dispună retragerea titlului de doctor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });