News

Godină, cel mai DUR mesaj în SCANDALUL legat de examenul ”picat”

Marian Godină a stârnit o furtună pe internet după ce s-a revoltat față de examenul de admitere pentru Academia de Poliţie, după ce la proba de Istorie, în barem era trecută ca fiind corectă o variantă greşită. Acesta a aruncat multe vorbe grele dar nici internauții nu s-au lăsat mai prejos și l-au taxat aspru pe Godină care astfel pică de cinci ori acest examen pe care și-a dorit foarte mult săl treacă. Publicăm doar câteva mesaje postate de internauți pe pagina lui Marian Godină.

Romeo Mth Cand nu reusesti nici a V-a oara sa intri la Academia de Politie incepi sa arunci cu rahat intr-o institutie. Ipocrizie! Cum se face ca toti ceilalti care au intrat au reusit si tu nu?! Sa fie oare toti lingai, corupti, pilosi?! Si cum se face ca toti ceilalti care au picat nu mai fac atat scandal ca si tine pentru esecul lor?!

Nedelcu Lilian Ești lamentabil, godin! Neputința ta intelectuală și derapajele de caracter te prezintă ca pe un autentic militan de care credeam că scapaseram! Și ce dacă dl. rector are 1,70? Și ce dacă dl. rector e absolvent de ,,sport”? E specific mediocrilor să se creadă nedreptățiți! Față în fata cu un elev de-al meu de-a IV-a, pici lamentabil… Cât tupeu!!!

Ionut Vaduva Frustrarea te macina domnule Godina! Din cauza asta o sa ramai toata viata agent. Stiu ca e frustrant, pana la 47 ani mai ai destule sanse sa iei examenul, dar din pacate pentru tine nu prea ai sanse. Incerci sa te scuzi, oare daca nu era grila aceea ce mai ziceai? Stiu! Ca au fost 2 subiecte cu un sinonim si antonim si de aceea nu ai luat. Respect pentru domnul rector, un om aproape de studenti si implicat in tot ceea ce faci. Pentru tine RUSINE. Astept sustinatorii tai acum sa comenteze, domnule AGENT!

loading...

Trebuie spus pentru respectarea adevărului că Marian Godină a primit și foarte multe mesaje de susținere în care s-a avansat tema ”sistemul nu te vrea”.

Godină și-a continuat și joi dimineața răfuiala cu autoritățile care s-au ocupat de examen.

” Astăzi vor fi afișate rezultatele admiterii la Academia de Poliție. Eu voi fi respins, sunt convins de asta. Voi fi făcut prost și în toate felurile. Îmi asum asta și îmi asum că trebuia să iau note mai mari, dar voi dori să mă conving că m-am bătut de la egal la egal. Însă reprezentanții Academiei vor trebui să își asume ce au făcut și ceea ce nimeni nu a observat până acum, nici candidații în timpul examenului nu au observat. Sau poate unii au știut ce trebuie să observe.

Priviți extrem de atent întrebările de cauzalitate la istorie ale căror cerințe, deși identice sunt formulate diferit. Astfel, la unele întrebări la varianta c) este scris așa: „C. dacă primul enunț este adevărat iar al II-lea fals” Iar la altele este scris așa: „C. dacă primul enunț este adevărat iar al II-a este fals.” Așa-i că nu a observat nimeni asta până acum?

Îmi amintesc că, nu demult, niște copii au fost eliminați din Bacalaureat pe motiv că au avut scrisuri diferite și s-a considerat ca fiind semne pentru corectori. Oare astea au fost tot niște semne?
Explicați-o pe asta, domnule rector! De ce această cerință nu e formulată identic? Bănuiesc că se scria cu copy-paste, nu era necesar a fi scrisă de fiecare dată. Priviți cu mare atenție pozele, nu era ușor de observat asta. Sper să se înțeleagă unde bat.” (Foto: Adevarul)

loading...
To Top