News

Godină l-a scos din sărite pe Ciutacu: Tablagiule. Pune mana pe carte si fa ciocu’ mic

Marian Godină este foc şi pară după susţinearea examenului de admitere la Academia de Poliţie. Nu a reuşit să intre nici anul acesta, însă spune că nu asta e problema lui, ci modul în care s-a organizat admiterea. Celebrul poliștist brașovean, Marian Godină, ratează din nou admiterea la Academia de Poliție. Este a cincea tentativă a polițistului de a fi admis la cea mai înaltă instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor interne.

Trebuie spus Marian Godină a stârnit un adevărat scandal privind baremul de corectare la admiterea la Academia de Poliţie iar reacţii dure au apărut imediat.

loading...

Unul dintre cei care îl execută pe Godină este ziaristul Victor Ciutacu. Enervat de reacţia poliţistului, Ciutacu a ieşit la atac şi i-a adresat acestuia cuvinte tăioase.

„Godina tot nu s-a lamurit ca, oricat te-ar face Sistemul influencer, nu-i chiar suficient sa intri, fie si a cincea oara, la academia de militieni si doctorate plagiate? Aud ca vrea sa se lase. Si ce face, fizica nucleara la Magurele? Sau scoala vietii e suficienta sa ajunga ceva ministru de facebook? Pune, ba, tablagiule mana pe manualul de istorie si fa ciocu’ mic daca vrei sa devii ofiter la batranete, ca viata e grea; la fel, cartea si carnea de porc…”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

loading...
To Top