Godină nu știe să piardă: Sunt INCAPABILI. Polițistul a picat de cinci ori EXAMENUL
News

Godină nu știe să piardă: Sunt INCAPABILI. Polițistul a picat de cinci ori EXAMENUL

Marian Godină este foc şi pară după susţinearea examenului de admitere la Academia de Poliţie. Nu a reuşit să intre nici anul acesta, însă spune că nu asta e problema lui, ci modul în care s-a organizat admiterea.

loading...

Celebrul poliștist brașovean, Marian Godină, ratează din nou admiterea la Academia de Poliție. Aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook că a obținut media 7.5 în urma examenului de admitere, insuficientă pentru a fi declarat admis, după cum scrie chiar el. Este a cincea tentativă a polițistului de a fi admis la cea mai înaltă instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor interne.

Domnilor, vă spun serios, ce faceti prin această recorectare fără martori, se numește circ și e contrar regulamentului. Sper să nu vă jucati cu focul. Eu vă reamintesc că sunt pregătit să merg până în pânzele albe. Cel mai mare câștig al meu va fi că anul viitor sunt convins că veți face acele subiecte cu ochii în patru. Pentru că la voi numai cu scandal se schimbă lucrurile. Așa ați greșit și anul trecut și anul ăsta ați făcut la fel, pentru că nimeni nu a făcut nimic. Anul ăsta îmi voi asuma eu treaba asta.

Spor la recorectat! Sau ați terminat de azi noapte?”, a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.
Eu când le zic că-s incapabili zic că sunt eu supărat degeaba.

Suntem în 9 august azi, domnilor. Na, că ați greșit-o și pe asta, noroc că nu e grilă”, a mai scris poliţistul pamfletar. Marți seară, poliţistul Marian Godină, autor a două cărţi, a distribuit pe Facebook o ştire potrivit căreia una dintre întrebările din istorie ar fi fost punctată greşit şi a scris că va face o plângere în acest sens.

loading...

Deşi Godină spune că mai există şi alte grile de corectare cu răspunsuri eronate, reprezentanţii Academiei de Poliţie susţin că „au fost verificate şi testele la română şi cele la limbi străine (engleză, germană, franceză, rusă) şi nu a fost găsită nicio problemă până acum”.

Radu Nicolae, purtător de cuvânt al Academiei de Poliţie, a declarat, în urma scandalului testelor greşite la examenul de admitere, că acestea au fost întocmite de profesori desemnaţi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

„Nu se pune problema ca testul să fie reluat. O singură întrebare a avut răspunsul greşit în barem. 1 din 90 de intrebari. Iar întrebarea valorează doar 0,10 puncte din nota la probă. (…) Toate testele la istorie au fost recorectate azi-noapte şi până azi dimineneaţă pe baza noului barem. Mâine se afişează notele conform noului barem. (…) Cei mai mulţi candidaţi au primit 10 sutimi în plus pentru că au răspuns greşit la întrebare, dar pe barem răspunsul greşit figura drept corect”, a spus Radu Nicolae.

Purtătorul de cuvânt al Academiei, despre Marian Godină: „Trebuia să fie cumpătat, nu trebuia să lovească în Academie pentru că sunt nevinovaţi. Au fost verificate şi testele la română şi cele la limbi străine (engleză, germană, franceză, rusă) şi nu a fost găsită nicio problemă până acum”, a mai spus Radu Nicolae.

Poliţistul a mai scris, într-o postare pe Facebook, că după examen a plecat direct în concediu cu femeia care urmează să îi devină soţie.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });