Gonacii pe urma lui Dragnea! Deranj mare pentru Sistem. Dosare "răsuflate". Chirieac EXPLICĂ
News

Gonacii pe urma lui Dragnea! Deranj mare pentru Sistem. Dosare ”răsuflate”. Chirieac EXPLICĂ

Abundența de dosare care au fost deschise și se presupune că ar avea legătură cu liderul PSD, Liviu Dragnea pare tot mai suspectă. Dacă până acum, cât timp Dragnea nu era șef de partid, despre el nu s-au auzit multe din partea instituțiilor de forță, cum a devenit liderului celui mai mare partid și a căpătat o forță dată prin votul oamenilor, acesta a devenit tot mai vânat.

Analistul politic Bogdan Chiriac consideră că până și adversarii lui Dragnea ar putea spune că liderul PSD s-a transformat într-o țintă.

”Chiar și dacă ești un adversar al lui Liviu Dragnea ca…..se poate presupune fapte petrecute cu mulți ani în urmă, unele dintre ele de un ridicol absolut, cum a fost aruncarea în pușcărie a șefului de la firma de porci, pentru că și-a angajat la firma sa privată propria nevastă și gândești că în România este un fapt profund negativ ca oamenii politici să fie eliminați cu echipamente ale justiției. E profund negativ. A, dacă fac ceva rău întradevăr, da, dacă încalcă legea, sigur. Dar ca să-l cauți, c-o fi c-o împărți, vezi Doamne că nu s-a închiriat insula cu actele cum trebuiau să fie nu știu când.

loading...

Deci toate lucrurile acestea duc în conștiința publică la ideea că Liviu Dragnea nu poate fi îndepărtat politic și deocamdată, cel mai mare dosar politic al lui Liviu Dragnea ar fi…..chiar Liviu Dragnea. Dar ei nu sunt mulțumiți cu asta și cineva încearcă să-i facă dosare cu nemiluita pentru a-l scoate de pe scena politică”, spune Chirieac la Romania TV.

Dar este Dragnea o țintă a DNA?

”Doamnă, acest lucru este evident de ani de zile. Că domnul Dragnea este o țintă. Cred că nimeni nu poate contesta acest lucru, de la prima condamnare, aceea cu referendumul, în care prima dată, în lumea occidentală un lider politic a fost condamnat la închisoare, chiar cu suspendare pentru că a chemat lumea la vot. Deci fundamental avem de-a face cu un fel de poliție politică ce-l hăituiește pe Liviu Dragnea. Acum ce se întâmplă cu…., cu ferma de porci se înscrie în aceeași modalitate de operare.

Nu aceasta e întrebarea. Întrebarea este că poporul român l-a votat pe Liviu Dragnea  și partidul său cu 55% ca să îndrepte aceste lucruri. De ce credeți că l-au votat oamenii, nu cumva pentru asta? Nu cumva publicul a văzut și el ce se întâmplă, deci nu te poți așeza când ….au jefuit țata de 20 miliarde de euro și vezi că nu se atinge un fir de păr din capul unui tehnocrat. Sapi în ferma de porci a lui Dragnea…e ridicol acest lucru”, a adăugat analistul.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });