Gorghiu: Funcția de președinte unic e o povară. REPLICA lui Blaga
News

Gorghiu: Funcția de președinte unic e o povară. REPLICA lui Blaga

Liderul PNL Alina Gorghiu a afirmat sâmbătă că până în prezent, „povara” era împărțită, dar acum că este singură e mult mai greu.

Liberalii au decis sâmbătă ca Alina Gorghiu să fie președinte unic al PNL, europarlamentarul Daniel Buda fiind împuternicit să semneze listele listele electorale, din partea fostului PDL. Tot în ședința de sâmbătă liberalii au propus ca președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, să fie coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare.

„Este un semn de maturitate al unei echipe care s-a format de doi ani încoace (…). Nu este o misiune ușoară cea pe care eu și Vasile Blaga ne-am asumat-o acum doi ani de zile. Este mult mai greu acum pentru că povara, până astăzi, am împărțit-o cu Vasile Blaga și mi-a fost mult mai ușor. Este momentul să ne uităm la tot ce înseamnă perspectiva pe care PNL o are și sunt momente în care din criză poți să ieși întârit, mai unit, uitându-te înainte cu speranța că lucrurile vor merge mai bine”, a declarat Gorghiu, într-o conferință de presă.

loading...

Ea a arătat că prioritățile PNL sunt legate de programul de guvernare, arătând că acest document va fi prezentat la ședința Consiliului Național de Coordonare al formațiunii politice, care va avea loc săptămâna viitoare.

Fostul copreședinte PNL Vasile Blaga (care e anchetat de DNA) a declarat, că o să-și facă treaba ca simplu membru de partid și va ajuta formațiunea cu ceea ce știe, inclusiv în campania electorală.

Referindu-se la modul în care a fost luată decizia ca partidul să fie condus de un președinte unic, Blaga a afirmat că discuția a durat două ore și jumătate, iar la final a fost trasă „concluzia care se impunea”.

„A fost o discuție de mai bine de două ore, dar într-un partid serios cum e PNL (…), cu argumentele unora dintre colegi, contra-argumentele altora, am tras concluzia care se impunea. Colegii, după două ore și jumătate de discuții, cu doar un vot împotrivă și patru abțineri — și votul nu a fost din Ardeal — au susținut acest lucru: partidul trebuie să fie și mai unit”, a precizat Blaga.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });