News

Gorghiu sare ca arsă și țipă ca din gură de șarpe: Va fi o mascaradă! Se vor da ordonanțe de urgență

Doamna Alina Gorghiu a ieșit din nou la rampă! În stilul caracteristic care a făcut ca PNL să înregistreze mai multe eșecuri răsunătoare (a se vedea rezultatele alegerilor sub conducerea domniei sale) aceasta sare ca din gură de șarpe după ce conducerea Camerei Deputaţilor i-a anunţat pe parlamentari că sesiunea extraordinară va fi convocată miercuri.

”Nu pot să gust gluma proastă cu sesiunea extraordinară convocată de dl Dragnea, cel mai neinspirat lider de partid politic.

Este clar că Parlamentul este chemat doar ca acoperire. Se vor da ordonanțe de urgență, tot la fel de netransparent cum au mai fost astă iarnă, tot redactate pe furiș, tot cu pretexte cusute cu ața albă. Din ce se pare, în locul salariilor și pensiilor crescute, promise de PSD, oferta de acum de la dl Dragnea constă în pensii scăzute pe furiș !

loading...

Concluzia este un singură: să ne apere norocul când îi vine PSD-ului chef de dat ordonanțe! Iar să pierzi în 8 luni chiar tot capitalul cu care te-a girat electoratul, asta e deja dovadă de lipsă de inteligență. Va fi o mascaradă de sesiune care nu merită să fie girată nici de parlamentarii PSD – ALDE. Fără nici un rost și fără o agendă clară, în totală lipsă de transparență”, scrie Gorghiu duminică dimineață pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august, urmând astfel ca şedinţa Biroului Permanent să aibă loc miercuri, la ora 11.00, scrie News.ro.

„Şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc miercuri, 2 august, începând cu ora 11.00 (sala „Barbu Catargiu”, nivel P1). Pe ordinea de zi se află scrisoarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Liviu Dragnea, prin care se solicită convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare în perioada 2-4 august”, se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Camerei Deputaţilor.

Deputaţii au primit şi un SMS de la Liviu Dragnea, în care preşedintele Camerei Deputaţilor i-a anunţat că intenţionează să convoace sesiune parlamentară extraordinară, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a deputatului USR Iulian Bulai.

loading...
To Top