Celebritati

Banciu: Alinuţa şi Ursuleţu, prinşi într-un club. Li se rupea de politică! Soţul era acasă şi curăţa cartofi

foto: debanat.ro

Realizatorul B1, Radu Banciu, a cometat ironic poza Alinei Gorghiu care a făcut înconjurul internetului. Mai exact, Alina Gorghiu n-a ezitat să se pozeze în ipostaze mai mult decât tandre cu una dintre cele mai cunoscute figuri ale PSD Timiș, purtătorul de cuvânt al organizației, Lucian Ursulețu.

“La Timiş, într-o hrubă, club cum se numeşte acum, probabil cu risc de incendiu major o să o vedeţi pe doamna Gorghiu alături de un pesedist într-o ipostază tandră. Dumnezeule mare! Îmi este şi jenă de jena lor.  Ei nu ştiu dacă îi stă atât de bine, dar lui îi stă pentru că este un “nimeni”. Pe el îl cheamă  “Ursuleţu” şi este un pesedist important la Timiş, purtător de cuvânt al organizaţiei PSD Timiş. Este vorba de Lucian…ca (n.r. doamna Gorghiu) să nu schimbe prea mult..să nu-l strige pe al ei în aşternut aşa cum se întâmplă. Tocmai de asta gurile rele spun că Gorghiu îi spune soţului său pe numele de familie.

loading...

Uite am aflat de ce. Aceştia par să spună: “Suntem clubberi, apoi membri de partid!”. Cum i-am prins! Doamna Gorghiu făcea campanie şi domnul pândea că poate îi pica şi lui ceva în spate. Este de notorietate faptul că domnul Isar, soţul Alinei Gorghiu nu face altceva decât să cureţe cartofi, cam asta e campania lui electorală. Curăţă cartofi şi are şorţuleţul în dreptul mijlocului şi se uită la televizor.

Uneori mai dă şi peste “dejte” când taie cartofii ăia de concentrat ce e să o vadă pe doamna la televizor. Ştiţi de ce este jenantă poza în afară de ironii şi glume? Pentru că aşa se face politica în România. Alinuţa şi Ursuleţu, prinşi într-un club în Timiş. Li se rupe de politică”, a comentat Banciu.

img-20161116-wa0000

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top